OTAC MAJE MARINKOVIĆ NAPADNUT U NOVOM SADU: Taki začuo vrisak nasred ulice, a kada se okrenuo nije znao šta ga je snašlo! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković, Taki Marinković napadnut u centru Novog Sada!

OTAC MAJE MARINKOVIĆ NAPADNUT U NOVOM SADU: Taki začuo vrisak nasred ulice, a kada se okrenuo nije znao šta ga je snašlo! (FOTO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, kako saznajemo, napadnut je u centru Novog Sada. Naime, izvor blizak Takiju otkriva da je šetao sa prijateljem i psom Leom, a onda u jednom trenutku je samo počela drama. 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Taki Marinković

 

Taki je poznat kao veliki šarmer i devojke vole da se nalaze u njegovom društvu, te je tako jedna njegova obožavateljka počela da viče nasred ulice kada ga je ugledala, pa se zaletela u njegov zagrljaj i počela da ga ljubi. 

- Šetali smo se, išli smo ka apartmanu, kad u jednom trenutku se začuo ženski vrisak: ,,Taki, Taki". Mi se okrenuli, kad ono jedna devojka se zaletela na njega i napade ga, bez ustručavanja. Počela da ga ljubi, grli, nije mogla da veruje. Kaže da je nekoliko puta čekala ispred njegovog stana u Beogradu. Taki počeo da se smeje, otišli posle na piće zajedno, da je častimo - započinje Takijev prijatelj za Republiku i nastavlja:

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković

 

- Razmenili su Taki i ona brojeve, dase čuju kada bude došla za Beograd, da se vide, čuju. Taki nije mogao da dođe sebi, prvo se uplašio, jer nije znao šta ga je snašlo, ali srećom, pa je u pitanju njegova obožavateljka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading