ANU ĆURČIĆ ČEKA PAKAO NAKON ZADRUGE 6: Zvezdan ni ne sluti šta se njegovoj bivšoj dešava napolju, ovo će promeniti sve! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana van sebe zbog razgovora sa porodicom koji je tek čeka!

ANU ĆURČIĆ ČEKA PAKAO NAKON ZADRUGE 6: Zvezdan ni ne sluti šta se njegovoj bivšoj dešava napolju, ovo će promeniti sve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Dok su se zadrugari provodili uz muziku, Ana Ćurčić je uhvatila nostalgija, ali i strah zbog suočavanja sa porodicom, kojoj ne zna kako da objasni svoje učešće u Zadruzi 6, ali i činjenicu da joj je sve prokockano i da su na ulici.

Ona je otišla na trač-partiju sa najboljom prijateljicom, Zoricom Marković, kojoj je otkrila šta je muči, a Zorica je pokušala da joj pruži reči utehe:

- Malo me je strah kad izađem i onda treba da se suočim sa samoćom i porodicom. Kreće moje nesputan život. Sve mi se menja iz korena. Volela bih da se ni ne vraćam u taj stan, sve mi se menja - rekla je Ana.

- Ja sam prodala i kuću. Ništa od starog života nije ostalo, samo album - pokušala je Zorica da je uteši.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suzi

17.04.2023 19:48

Ana ili njanjava je najgori odron koji je do sada usao u zadrugu