"MENE NEĆE BITI, BOG ME JE KAZNIO" Anđela nakon raskida preti samoubistvom, roditeljima želi da priredi pakao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić počela da preti da će nauditi sebi zbog raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

"MENE NEĆE BITI, BOG ME JE KAZNIO" Anđela nakon raskida preti samoubistvom, roditeljima želi da priredi pakao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem pokušala je da objasni Mikici Bojaniću da se ne oseća dobro, zbog čega je počela da drami, kao i inače, te je kroz suze pretila da će nauditi sebi.

Ljubavnica je poznata po ovim skečevima, koji joj uglavnom nisu prolazili, pa su mnogi zadrugari mišljenja da ovo radi kako bi privukla Zvezdanovu pažnju, odnosno izazvala sažaljenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Nema vas, sad neće ni mene biti! Sada će videti kakva ću biti! Mene niko ne može da razume, posle svih ovih sr*nja, ovaj nesrećnik mi kaže da nije za vezu sa mnom! Ja ću da se ubijem! Moraš da me shvatiš da ne mogu! Kakva kazna, ja ne mogu da ti objasnim! Ne mogu više da izdržim! Nisam zaslužila sve ovo! - grcala je Anđela u suzama.

- Bog me je kaznio za sve u nasrtavku, zbog jedne greške koju sam napravila. Pogotovu ne da mi ovaj zbog kog sam sve ovo uradila, govori ovo! Ja nemam više snage! Pusti me Mikice da budem sama, to je najbolje za mene.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading