ZVEZDAN SE SKINUO GO PRED ZORICOM, ONA PREBLEDELA OD MUKE: "Gledaš me kao Slavicu, a skidaš se, ovo ti je POSLEDNJI PUT"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se skinuo go pred Zoricom Marković, ona htela da ga onesposobi!

ZVEZDAN SE SKINUO GO PRED ZORICOM, ONA PREBLEDELA OD MUKE: "Gledaš me kao Slavicu, a skidaš se, ovo ti je POSLEDNJI PUT"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković ušla je u hotel ,,Zadruga" i čula da se Maja Marinković i njen novi dečkić Zvezdan Slavnić opuštaju u vrelu akciju, pa im je dobacila da ne ogovaraju. Odmah potom je Zvezdan izleteo iz toaleta i skinuo se potpuno go pred Zoricom, nakon čega je zadrugarka pobegla iz hotela. 

No, on se tu nije zadržao, pa je nastavio da je uhodi i pokazuje joj intimne delove, što je Zoricu frapiralo, pa je Slavniću održala lekciju. 

 

- Ajde p*čko, dođi ovamo! Gledaš me kao Slavicu! - odbrusila je Zorica. 

- Zaj*bi Anu, ti i ja pričamo! Je l' ti poštuješ mene? Sada ću da ti oprostim, zato što je šala! Hoćeš li ja da te udarim u jaja? Ne mogu! Marš tamo! Skidaš se go! - urlala je pevačica. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković pokušala da šutne Zvezdana Slavnića

 

- Ovo ti je poslednji put - zapretila je Zorica i pokušala da šutne Slavnića u međunožje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

22.04.2023 20:07

Manijak, neizivljeni stvor.