NAJVEĆA SRAMOTA ZADRUGE 6: Anini fanovi priredili Anđeli bolan šamar realnosti, pa joj stavili do znanja da je gora i od Maje! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pokušala da ponizi Maju Marinković, pa dobila žestoku povratnu!

NAJVEĆA SRAMOTA ZADRUGE 6: Anini fanovi priredili Anđeli bolan šamar realnosti, pa joj stavili do znanja da je gora i od Maje! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić sinoć je imala intervju sa Markom Đedovićem, gde je iskreno komentarisala raskid sa Zvezdanom Slavnićem, nakon njegove afere sa Majom Marinković. 

Iako tvrdi da Zvezdana krivi za sve što se dogodilo, čini se da Maji više zamera, s obzirom da je žestoko osula paljbu po njoj i rekla sve ono što Marinkovićevoj nikada u lice nije smela:

Republika

Foto: Tv Pink

 

- Ana nikako ne može da bude kriva, ja to radim iz frustracije jer neću da se svađam sa Majom. Sad ću prvi put da kažem iskreno za Maju, ona mi je neko ko nema nikakvu težinu i da imam raspravu sa Majom bolje sa Valentinom da se raspravljam. Loži je da radi drugima nesreću, da krade muža, od dečka i drugarice, ona bi sestri rođenoj ukrala dečka. Jutro kad sam ušla u izolaciju rasprava mene i Zvezdana videlo se da se ni muškara ne bojim, a ne Maje. Mislim mkad bih sa njom ušla u raspravu daprvi put to ne bi izašlo dobro po Maju. Imam bes, ako nastavi da me provocira bojim seda nećemo moći verbalno - rekla je Anđela.

Naravno, fanovi Zadruge ne bi bili to što jesu, da ne prate svaki korak takmičara, a video koji se danas pojavio na TikToku izazvao je lavinu reakcija i komentara.

Naime, podrška Ane Ćurčić podsetila je publiku da, sve za šta je Anđela optužila Maju baš u ovom intervjuu, jeste ono što je ona sama radila od početka odnosa sa tada zauzetim Zvezdanom.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Željko

24.04.2023 17:14

Maja je otela švalerki otetog švalera. Sve se vraća, sve se plaća.