ANĐELA UCENJUJE PINK! Pošandrcala bivša ljubavnica PODIVLJALA zbog INFORMACIJA iz spoljnog sveta i optužbi da je LOŠA U KREVETU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković je navela da je Anđela spavala sa Mensurom, a ona je odbila da učestvuje u programu sve dok se ne dokaže suprotno!

ANĐELA UCENJUJE PINK! Pošandrcala bivša ljubavnica PODIVLJALA zbog INFORMACIJA iz spoljnog sveta i optužbi da je LOŠA U KREVETU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" dobila pitanje koje se ticalo njene histerije, koja je nastala kad je Zvezdan Slavnić otkrio da je loša u krevetu. Tokom ove priče, povela se diskusija i o njenom moralu, kako se ona pravdala time da je loša u krevetu zbog toga što je pre Zvezdana spavala samo sa dva momka. Zorica Marković je imala drugu informaciju, da je Anđela preko leta spavala sa Mensurom Ajdarpašićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

- Na "Pretresu" si pukla jer te Zvezdan nije pohvalio, zbog Matore jer je htela da kaže da si ušla da smuvaš Zvezdana i zbog Zorice i Mensura jer je to istina - glasilo je pitanje koje je pročitao Darko Tanasijević.

- Odlučila sam da se ne pecam na to šta je istina... Odgovorno tvrdim da može da se oglasi taj dečko i da potvrdi da ničega nije bilo među nama. Stvarno mi se dešavala zaljubljenost i to je to. To prvo me je ponizilo da se govori o nekim intimnim odnosima - rekla je Anđela.

- Mensur i Anđela su imali žestok sukob, pa je meni bilo čudno da su dobri preko leta - ubacila se Matora.


- Meni je Zorica juče rekla da je bila u Budvi u stanu kod prijatelja. Rekla je da je išla tamo na kuću, da je sigurno da si bila s Mensurom, ja sam rekao da sam u šoku - rekao je Lepi Mića.

- Njegovi prijatelji su ti koji to znaju, drugovi od Mensurovog brata. Svi su rekli da se je**la sa Matejom ovde u šteku. Sedela sam sa prijateljima koji poznaju Mensurovog brata, da, rekli su mi i to je to - vikala je Zorica.

Tokom emisije je Zorica više puta ponovila da zna da je Anđela spavala sa Mensurom i da joj je jedan bivši zadrugar, koji je izašao iz kuće, rekao da je i Ajdarpašić ovo izjavio. Anđela je pravila haos i zahtevala od Mensura da se oglasi, a u jednom trenutku je počela i da ucenjuje produkciju da neće učestvovati u emisijama sve dok se on ne oglasi i demantuje ovo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić ucenjuje produkciju

- Od danas, javno se obraćam ovoj kući, ne učestvujem u emisijama, dok se ne demantuju laži koje se iznose na moje ime. Kao što ste za neke druge stvari demantovali kada sam ja u pitanju, sada želim da se javno dokaže da to nije istina. Ako hoćete diskvalifikaciju... Neću da dopustim laž. Za mene je večeras kraj! - urlala je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Kimi

27.04.2023 14:00

Ona kroz ucenu da podigne sebi cenu.

Aleksa

27.04.2023 14:11

Ucenjivačica. Neće da može.

Nina

28.04.2023 08:26

Realno moze joj se,bilo bi dosadno i nezanimljivo bez nje.Onda ovo dvoje bzv jer nema ometajuceg faktora