PRVO OGLAŠAVANJE MENSURA NAKON DRAME SA ANĐELOM: Otkriveno gde se sada on nalazi, a jedan detalj je svima privukao pažnju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić otkrio gde se sada nalazi!

PRVO OGLAŠAVANJE MENSURA NAKON DRAME SA ANĐELOM: Otkriveno gde se sada on nalazi, a jedan detalj je svima privukao pažnju!

Foto: instagram.com/mennsssur, andjelaadjuricicc

Mensur i Anđela

U rijalitiju ,,Zadruga 6" pokrenula se tema o odnosu Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića. Sve je počelo kada je Zorica Marković iznela tvrdnje da je Anđela bila intimna sa Mensurom, nakon čega je izbio totalni haos u Beloj kući. 

Foto: instagram.com

Mensur Ajdarpašić i Anđela Đurišić

 

Iako su svi očekivali da se Mensur oglasi tim povodom, Republika je pokušala da ga kontaktira, ali on je poručio da ne daje izjave na tu temu. 

No, sada je objavio niz fotografija kako uživa u sunčanom danu u Crnoj Gori, odakle i potiče. On je opuštajući se na suncu, sa pratiocima na Instagramu podelio nekoliko kadrova, a komentari su se nizali jedan za drugim. 

 

- "Mensi, kralju i kada nisi unutra, glavna si priča", ,,Mensure ulazi i razvali bagru" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

28.04.2023 19:49

Zvezdan Slavnića jedna od beogradski faca koji je bio sa najlepšom Beograđankom ikada (Ksenija Pajčin) i koji je zbog najlepše balkanske glumice svih vremena (Katarina Radivojević) ubio mladića po sopstvenom priznanju da su mu dva Meseca m*da bila do kolena od Anđelinog odbijanja seksa a da Mensur je mogao bilo šta da ima sa njome u dva izlaska od kojih je jedan bio na porodičnom ručku kod Anđelunih roditelja.