SATANA DOŠAO PO ALEKS NIKOLIĆ: Slovenka želi u Zadrugu sa MOLITVAMA i SVETOM VODICOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Nikolić u strahu za sopstveno dete zbog crne magije.

SATANA DOŠAO PO ALEKS NIKOLIĆ: Slovenka želi u Zadrugu sa MOLITVAMA i SVETOM VODICOM!

Foto: ST/N. Mutić, Pixabay.com

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Lunis ne prestaje da alarmira medije, jer je ubeđena da joj je ćerka u velikoj opasnosti. Kako je istakla za medije, ne ljuti se što je ćerka javno proziva kako troši njene pare, jer je sigurna da su svemu tome doprinele zle sile i vradžbine, koje je neko bacio na Aleksandru. 

Foto: ST/N. Mutić

Slovenka Lunis

 

Osim toga, Slovenka je simbolično prokomentarisala i Maju i Zvezdana, tačnije, njihovu aferu koja drma Belu kuću. 

- Sve što je nekad bila velika sramota sada dođe ponos, i to ne samo u Zadruzi, već u celom svetu. Ali ne može to bog, jadan, trpeti dugo, boga mi moga. Hvala bogu da sam rođena u božijoj kući i hvala mojima do neba iako su na nebu. Ima izreka: ,,Sve se može oprati, ali prljav obraz nikada" - ističe Slovenka za Svet.

Potom je prokomentarisala i Maju i Zvezdana:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković

 

- Moja Aleks se ne smiruje, ali ne krivim je jer vidim šta je sa njom. Ona je veliki vernik, samo što to ona ne govori. Jedva čekam da izađe, neka se odmori dva dana i onda ide pravo kod našeg monaha, minimum sedam dana! Satane se bave svim i svačim, moram da pomognem svom detete - istakla Slovenka. 

Tim povodom došli smo do saznanja da je Slovenka spremna da uđe u Zadrugu, ali da ukoliko dođe do toga, da će poneti svetu vodicu, bibliju sa najjačim molitvama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading