SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ IZ ZADRUGE NAPOKON UGLEDAO SVETLOST DANA: Ovo je pravo lice Zvezdanove devojčice, raskrinkana njena RIJALITI IGRA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pokazala je pravo lice, a sada se pojavio snimak koji je šokirao javnost.

SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ IZ ZADRUGE NAPOKON UGLEDAO SVETLOST DANA: Ovo je pravo lice Zvezdanove devojčice, raskrinkana njena RIJALITI IGRA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Ljubavnica i starleta Anđela Đuričić uspela je da pokaže svoje pravo lice, agresvino, nasilno i u najmanju ruku bezobrazno ponašanje, o čemu svedoče i snimci iz rijalitija Zadruge. Podsetimo, produkcija obavestila je zadrugare o nulti toleranciji kada je nasilje u pitanju, zbog čega su i doneli hitnu odluku da ljubavnica bude diskvalifikovana iz Zadruge. 

Međutim, sada su fanovi Zadruge odlučili da totalno unište Anđelu, odnosno ljubavnicu Zvezdana Slavnića, te su prikazali u samo nekoliko kadrova da je ova crnogorska starleta htela samo da bude kopija Dalile Dragojević

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

Na Instagram profilu pojavio se viralni snimak u kom Anđela govori o Dalili injenim postupcima iz prošle sezone, a potom su se nizali kadrovi kako je kopirala em rečenice, em histerična ponašanja. 

Podsetimo, tokom Zadruge 5 Anđela je uvek pružala Dalili podršku dok je varala tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića, pa joj se verovatno osladila ta uloga. 

U nastavku pogledajte kako izgleda snimak u kom je Anđela raskrinkana i prosudite sami:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

11.06.2023 18:34

Zašto "Raskrinkavanje" Anđele. Pozabavite se Anom, njenom famoznom "Kumom" i Popajem. Oni su uz Zlorku uništili realiti.

Ivan

16.06.2023 20:10

Ona i njen " decko" ubica,su ustvari isti! Oboje klošari i paraziti! Roditelji ništa nisu uradili po pitanju vaspitanja i sad se roditelji zgražavaju i kažu; tako ga nisam vaspito ili tako je nismo vaspitali! A kad je bilo vreme za vaspitavanje,tad su se kurcili da su face( roditelji!). I sad su " kao iznenađeni" što su im potomci šljam društva!!!

Vojvotkinja Tolstoj

24.06.2023 15:59

@Melanija@ - Što si zla : Bave se Anđelom jer je ljubavnica i to šizofrene, kapiraš. Ove što si postojala imaju zanimanja i uspešnu karijeru. Što si nervozna ? Nedaj bože imati u kući nekog kao Anđela, a ti je primi u kuću pošto je branio, pa će ti (zauzvrat) parazit uhvatiti sve muško po kući ! A ima i jezičičinu od Beograda do Njujorka, "miriše prdež i liže noge" što rekao Lepi Mića.