ŠOK ZA ŠOKOM: Filip Car BLOKIRAO Aleksandru Nikolić!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car zbunio sve poslednjim potezom na Instagramu!

ŠOK ZA ŠOKOM: Filip Car BLOKIRAO Aleksandru Nikolić!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Fanovi Aleksandre Nikolić i Filipa Cara su se zabrinuli kad je kao bomba odjeknula vest da su se njih dvoje otpratili sa Instagrama. Odmah su krenule glasine o raskidu veridbe. Prvo se oglasila Aleksandrina majka Slovenka, koja je otkrila da ona još uvek spava, a posle nje se oglasio i Filip.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Nikola Mutić

Aleks, Car i Slovenka

- Kada bih vam ispričao kako se to desilo da se ne pratimo na Instagramu... A totalno je slučajno, ne biste mi verovali. Dodaćemo se danas i zapratiti, sve je u redu! Nema uopšte nikakvih problema - rekao je Car, pa dodao:

- Čekam samo kada će doći za Crikvenicu, trebalo bi danas ili sutra. Sa nama je sve u najboljem redu. Desila se slučajnost koju ni ne želim da pričam, ne biste verovali... Desilo se da je blokirana, a ne otpraćena, s mog Instagrama, ali sve je u najboljem redu, nismo se svađali - ispričao je Filip za Pink.rs

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleks i Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

14.06.2023 17:33

Jao bas sam se nasekirala zbog ovih bitnih ljudi,necu moci da spavam