POBEDNICA POČASTILA VERENIKA I SEBE: Car pokazao kako UŽIVA pored Aleks, njoj PUNA USTA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte pogled iz apartmana koji su Aleksandra i Filip odabrali!

POBEDNICA POČASTILA VERENIKA I SEBE: Car pokazao kako UŽIVA pored Aleks, njoj PUNA USTA! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Filip Car je pre nekoliko dana trebalo da gostuje u emisiji "Narod pita", ali je to otkazao zbog smrtnog slučaja, zbog čega se izvinio publici. On je gledao da se što pre spoji sa svojom verenicom Aleksandrom Nikolić, koja se danas podvrgla estetskom tretmanu.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks i Car

Filip je svojoj publici na društvenoj mreži Instagram večeras otkrio kako uživa sa njom. Car je uslikao pogled u zgradi u kojoj uživaju, a zatim uslikao Aleks u krevetu.

Nikolićeva je jela zanimljivu picu, čije su korice bile ispunjene drugim stvarima, kao i nekoliko komada pržene hrane. Ovu fotografiju je Aleks podelila sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks i Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Viktorija

25.06.2023 00:57

Definitivno najlepsi i najprirodniji par ne samo u zadruzi, vec i napolju. Aleksandra je nezamenljiva, toliko autenticna, vaspitana, predobra ,intelegentna, suzdrzana, vrlo pazi da nekoga ne povredi i ako kaze to je sa argumentom i istinitoscu! Kakav Bujanovac, kakve teske nemoralnosti oko nje koju ovi "abortusi prirode" zele da joj uniste njenu vezu, a najkvarnije njenu buducnost. Ne mogu joj nista, samo sebe jos vise vode u dnu najkvarnijeg,zlobnog i najnemoralnijeg sloja drustva u kom zivimo! Sto se tice Filipa, tvrdim, da bolju zivotnu partnerku , ne moze nikada da nadze. Ona je tako skromno i nehvalisavo promenila njega, da mislim da on to vec zna. Aleksandra, mozda bez Filipa, sada kakva je kraljica vladanja i lepote moze da nadze nekog intelektualca i mirnijeg coveka, ali, avaj, uistinu previse ga voli. Pa, neka on bude svestan toga! Samo bi zelela jedan savet oboma dvojica: bezite sto dalje od ono nevidzeno pokvarenu i zlu devojku-Andzelu, kojoj Filip na zalost posvetio mnogo vise paznje teseci je u Zadruzi namesto njegovu Aleks koja se mucila u depresii.To je bilo vrlo bezdusno i kvarno od njega. Ona poznaje dobro Aleksovu empaticnu i kosmopolitsku prirodu, a nezrelu "stabilnost" Filipovu, pa nece joj biti uopste tesko da se spasi pored njih, kvarno "izdici" se nad njenu sopstvenu gadotiju i neljudskost! Bujanovac i sve drugo sto pripisuju prelepoj Aleksandri za nju je sala, u poredzenju sta je uradila na javnoj sceni, ne kajuci se nikada iskreno i uzasno vredzjajuci sve oko nje. Ja vam od srca preporucujem jos jednom, ni slucajno nemojte kontaktirati sa njom, sada je ona ranjena hijena! Zelim da uspete, a ti Aleks moras da produzis skolovanje ne samo zbog tvog tate koji je bio intelektualac, no i za samu sebe jer ti to mozes. Svu srecu vam zelim!

Cilka

25.06.2023 03:08

Ne mrda dalje od kreveta Navika je cudo