ŠUŠKA SE DA ULAZI U "ZADRUGU 7" Zgodni maneken se skinuo, ELITNIM učesnicama neće biti dobro! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju ko ulazi u "Zadrugu 7", a njegovo ime nalazi se na listi mogućih takmičara!

ŠUŠKA SE DA ULAZI U "ZADRUGU 7" Zgodni maneken se skinuo, ELITNIM učesnicama neće biti dobro! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jedna od glavnih tema poslednjih nekoliko dana je spisak mogućih takmičara sedme sezone rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita", a često se pominje ime Marka Markovića, bivšeg zadrugara koji je ovih dana u žiži interesovanja.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Naime, Jovana Tomić Matora je u svom "lajvu" otkrila da je imala vrelu akciju u "Zadruzi" sa njim i to u šteku, koji je obio Zvezdan Slavnić. Publici je ova činjenica bila interesatna i zbog toga što je Marko bio u vezi i imao intimne odnose sa Matorinom verenicom Anitom Stanojlović, a trenutno je odnosu sa nekadašnjom Jovaninom simpatijom Žanom Đorđević.

Izgleda da se Marković ozbiljno sprema za sedmu sezonu. Maneken je važio za glavnog zavodnika u "Zadruzi 6", sve dok ga sa tog trona nije skinuo Bilal Brajlović, a izgleda da se nameračio da ponovo osvoji titulu. Crnogorac je na svom Instagram profilu objavio golišavu fotku, gde je pokazao svoje mišiće i pohvalio se svojim pratiocima.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading