PEVAČ OZVANIČIO ULAZAK U ZADRUGU 7: Našao se na SPISKU učesnika, a OVO je njegovo PRAVO ZANIMANJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju ko ulazi u "Zadrugu 7", a njegovo ime nalazi se na listi mogućih takmičara!

PEVAČ OZVANIČIO ULAZAK U ZADRUGU 7: Našao se na SPISKU učesnika, a OVO je njegovo PRAVO ZANIMANJE!

Foto: Republika, Shutterstock

republiak, shutterstock

Jedna od glavnih tema poslednjih nekoliko dana je spisak mogućih takmičara sedme sezone rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita", a ankete na društvenim mrežama su već uveliko krenule. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Zadruga 7 Elita učesnici

 

Šuška se da će se u sedmoj sezoni najgledanijeg rijaliti naći velika imena, a među njima se našlo i ime jednog pevača. Inače, Nikola Đurić još uvek nije istaknut u svetu pevača, ali vrlo često ima nastupe na privatnim svirkama. 

 

 

Na njegovom zvaničnom profilu osvanulo je da se i za njega priča da će se naći u rijalitiju, ali već dobro poznato pravilo da se čeka produkcija da se oglasi po pitanju pravih imena koja će se naći.

Foto: Instagram.com

Zadruga 7 učesnici

 

Inače, pored pevanja, Nikola se bavi i ftinesom, pa je tako u opisu svog profila objavio da je fitnes trener. Prošle sezone bilo je dosta trenera, među kojima je bio i Marko Stefanović, tako da ukoliko se on nađe na imanju, biće to ljuta borba titana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading