RASKRINKANA ANA ĆURČIĆ! Uživo u programu otkrivena istina, isplivale sve GADOSTI koje je pričala o Maji Marinković! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Popović otkrila je šta je sve Ana Ćurčić po ćoškovima pričala o Maji Marinković.

RASKRINKANA ANA ĆURČIĆ! Uživo u programu otkrivena istina, isplivale sve GADOSTI koje je pričala o Maji Marinković! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Miljana Popović bila je gost u emisiji ''Narod pita'' gde je govorila o Maji Marinković i Ani Ćurčić.

- Ovde Spomenka iz Šapca. Ja sam gospođa koja ima 60 i nešto godina, ali da sam mlađa, Darko bili biste moj tip. Žana mi je preslatka, ne znam šta je radila, ali mi je sve mlađa i sve lepša. Samo bih Miljanu pitala u vezi Ane Ćurčić. Ona je vrlo čudna i kontradiktorna - rekla je gledateljka.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Popović

- Ana je pričala o Maji da je ku**a, da je ovo, da je ono, pa joj je posle spremala poklon za rođendan - rekla je Miljana.

- Maja je tako jedna bolesna osoba, nemam ništa protiv tih plastičnih operacija, ali bi trebala da odvoji za psihijatra. Ja ne razumem rečenicu: "Moje dno je na tronu", ostalo mi je par ispita na farmaciji, ali ja to ne razumem i dalje. Iskreno, ko ju je odgajio, onog Takija kad gledam, ni on čovek nije čitav. Moj favorit jeste bila Aleksandra, pa i Car, mislim da je ona dobra devojka u principu, baš onako jedna dobrica, mnogo su osuli po njoj - rekla je gledateljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

03.07.2023 12:07

Pa zar Miljana nije bila u stanju da za mesec dana nauči 10 novih rečenica koje će reći po prvi put u ovoj emisiji ? Ovo šta je Ana rekla Maji ili Maja Ani, čuli smo i gledali i mi dok je trajala "Zadruga" a ponovio je i svaki od zadrugara koji su sudelovali u emisiji. Dakle Miljana, ti si školovana devojka ( tvoje reči ) a sve nam ispriča isto kao i ove neškolovsne. Od Žane se i ne očekuje da nešto pametno kaže, njena svrha u rijalitiju je bila da šeta silikone i neukusnu odeću te da sa Markovićem sedi i umišlja popularnost.