NAKON OZVANIČENJA VEZE, POJAVILA SE ŠOK FOTKA ANE I BULIĆA: Ostavio je ženu zbog nje, a OVAJ detalj je svima promakao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Ane Ćurčić i Ace Bulića iz mladosti, sad je sve jasno!

NAKON OZVANIČENJA VEZE, POJAVILA SE ŠOK FOTKA ANE I BULIĆA: Ostavio je ženu zbog nje, a OVAJ detalj je svima promakao!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić u rijaliti je ušla nakon što ju je Zvezdan Slavnić prevario. Međutim, tokom njenog boravka otkrilo se, što je i ona sama priznala, da je fudbalska legenda Aca Bulić njena najveća ljubav u životu. 

Međutim, ono što su svi dovidili u pitanje jeste gde su njihove zajedničke fotografije, a sada se pojavila iz mladosti jedina scena koju su napravili. 

 

- Aca je moja velika ljubav, kao i ja njegova. Naša ljubav je posebna, on je moj zaštitnik i mnogo puta je dolazio da me spreči da skrenem s puta. On je meni mnogo toga značio u životu i zauvek ću gledati na njega kao na velikog prijatelja. Mi smo veza koja je neraskidiva - rekla je Ana svojevremeno za Republiku. 

Foto: pink.rs

Aca Bulić i Ana Ćurčić

 

Ana je u više navrata priznala da je Bulić bio njena prva i najveća ljubav, a tokom boravka na imanu u Šimanovcima, ali i van njega nakon izlaska, bio joj je i ostao najveća podrška. Ipak, jedno drugom su ostali, kako su pričali, u najlepšem sećanju, što potvrđuju i sada, mnogo godina kasnije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading