PAKLENA TROJKA SPREMNA NA SVE! Fanovi već spremaju poklone, Bulić sa Anom i bivšom ulazi u "Zadrugu elita"?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za 100.000 evra budući elitni zadrugari izneće sav prljav veš iz svojih života.

PAKLENA TROJKA SPREMNA NA SVE! Fanovi već spremaju poklone, Bulić sa Anom i bivšom ulazi u "Zadrugu elita"?

Foto: ATA Images

Glasine su sve jače da u "Zadrugu 7 - elita" ulazi kontroverzni par Aca Bulić i Ana Ćurčić, ali i njegova bivša žena Anđela.

Naime, u septembru će startovati "Zadruga 7 - elita", koja će okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto. Kako fanovi ovog rijalitija sve više bruje, Aca Bulić i Ana Ćurčić su jedni od učesnika dugonajavljivanog projekta TV Pink, ali još veći šok za publiku biće ulazak njegove bivše partnerke Anđele, koju je ostavio zbog Ane.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aca Bulić i Ana Ćurčić planiraju da stanu i na ludi kamen

- Kako se priča po gradskim krugovima, Ana i Aca se već spremaju za novu sezonu rijalitija. Oni se svakodnevno viđaju s bivšim rijaliti-učesnicima i prikupljaju što više informacija da bi ušli naoružani. Njihovi fanovi već prikupljaju poklone za septembar, te se po društvenim mrežama brzo proširila vest o njihovom ulasku. Ono što je posebno zanimljivo jeste da će, pored njih dvoje, najverovatnije ući i Bulićeva bivša žena Anđela - kaže izvor blizak paru, te dodaje da će od septembra u Šimanovcima biti ludilo:

- Svako od njih ima veoma zanimljiv život i, što se kaže, ima tu dosta toga da se ispriča. Sama pomisao da su se Ana i Aca pomirili posle skoro dve decenije je već veoma zanimljiva. Kad se tu umeša i Bulićeva bivša žena, koju je ostavio zbog Ane, ima da ispadne čitav haos. Zamislite još kad bi u nekom trenutku uveli i Zvezdana Slavnića, pa tu bi bio kraj.

Inače, kako se spekuliše, u "Elitu" će ući mnogi istaknuti igrači "Zadruge", "Farme", "Parova", "Dvora" i "Velikog brata", a neka imena koja se već ističu su pobednici pomenutih rijalitija.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

06.07.2023 08:22

Ma jeste bre. U Zadrugu Elite će ući i Anin sin koji će se posebno družiti sa Necom i Matorom, pa Anina ćerka sa novom tetovažom "D" kao Dragan alijas Aca Buliqi sin Jusufa Juse i kojoj je Aca Roleks poklonio pre Ane. Samo što dalje od Anđele koja će biti voditeljka jednog drugog realitija.