ALEKS U TAJNOJ VEZI SA BIZNISMENOM SA VRAČARA! Nikolićeva sa MOĆNIKOM nabila rogove Caru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić u tajnoj vezi sa biznismenom iz Beograda.

ALEKS U TAJNOJ VEZI SA BIZNISMENOM SA VRAČARA! Nikolićeva sa MOĆNIKOM nabila rogove Caru!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić nabila rogove Filipu Caru s bogatim biznismenom iz Beograda, tačnije s Vračara, s kojim se intenzivno viđa već dve nedelje.

Pobednica "Zadruge" polako, ali sigurno hladi se od verenika, takođe bivšeg učesnika rijalitija. I dok mu se pre mesec dana klela na večnu ljubav, oduševljeno nosila njegov verenički prsten i postala bliska s njegovom porodicom, pozadina je mnogo drugačija. Aleks je upoznala moćnika koji može da sredi trajno njen status i omogući joj život kraljice.

- Aleksandra je promenljiva, prevrtljiva, kada su osećanja u pitanju. Ona laže kada kaže da nekoga voli ili da je zaljubljena. Njoj je samo novac u glavi i to da bude srećna pored nekoga ko je situiran. Videli ste kako je išla kod Dejana u Veternik, pa kada je videla da tu nema sigurnosti za nju, ponovo je ušla u "Zadrugu". I Dejanu se klela na večnu ljubav, pa ga je šutnula čim mu je okrenula leđa. Istina je da joj se Car sviđa, fizički je njen tip, ali to nije dovoljno da ona ostane pored njega - počinje izvor Rijalitija blizak porodici starlete i pobednice "Zadruge 6", pa nastavlja:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić vara Filipa Cara

- Ona gleda sebe, gleda da se bogato uda, da nađe muškarca koji ima sve. Aleks želi da živi kao Soraja i Ana Korać, one su joj idoli. Uvidela je da Car živi skromno, da nema para. I dok se on bavi Tik-tok mečevima i zaradom na ovoj platformi, Aleks se snalazi na drugi način. Ona je u Beogradu upoznala biznismena koji, doslovce, leži na parama. Bilo je to u poznatom restoranu na Vračaru. Aleks se raspitala ko je gospodin, koliko je novčano težak i šta sve ima na bankovnom računu. Kada je dobila odgovore koji su joj se svideli, bacila se u akciju.

Prijateljica pobednice "Zadruge 6" nam u nastavku odaje i koliko su oni već dugo u šemi:

- Malo-pomalo i uspela je da privuče njegovu pažnju. Počeli su da izlaze, ali diskretno, po njegovim lokalima. On nema čega nema. Zna za njenu vezu s Carem, ali mu je ona rekla da je tome kraj i da samo čeka momenat da mu to i kaže. Ona će šutnuti Cara uskoro, samo kad učvrsti vezu s moćnikom. Zasad je sve tajno, ali on je odlepio za njom. Obasipa je poklonima, kupuje joj sve što poželi. Kad ona bude ostavila Cara, on joj je obećao skupo i luksuzno putovanje. Ma upala joj je kašika u med ako ostane s tim biznismenom. Car kod kuće igra Tik-tok i ne sluti da mu je našla zamenu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić

Ništa od svadbe?

Aleksandra Nikolić progovorila je o izjavama pojedinih izvora koji tvrde da njoj i Filipu Caru već neko vreme ne cvetaju ruže. Ne krije da dolazi do svađa između njih dvoje, a kaže i da ne zna kada će doći do svadbe, koju su najavljivali.

- Kao i svi, i mi imamo neke rasprave i svađe oko nekih stvari. Iskreno, za svadbu ne znam, zasad nismo ništa planirali. Druge stvari su nam trenutno prioriteti, malo nas je uhvatila realnost, moramo rešavati neke probleme. Imamo vremena, zajedno smo, ja bih volela da to bude što pre, ali šta je, tu je, videćemo - objasnila je Aleks.

Car ljubomoran zbog Aleksandrine popularnosti!

Filip Car ljubomoran je na uspeh i popularnost verenice Aleksandre Nikolić. On ne može da podnese to što je ona zapažena gde god da se pojavi, kao ni na to što je momci obasipaju pažnjom na svakom koraku.

- Filip je veoma ljubomoran jer je Aleksandra izuzetno popularna. Gde god da odu, u bilo koji kafić na plaži, njoj stižu ture pića od udvarača, a da ne govorim o tome što je na društvenim mrežama svi opsedaju. Pa i njoj prija sva ta pažnja udvarača, nekad im lajkuje poruku na Instagramu kada joj pošalju. To je bio i razlog poslednje njihove svađe. Aleksandra mu je rekla da, ako nastavi da ljubomoriše, nikad se neće udati za njega. On je izašao iz kuće, a ona je spakovala kofer i krenula za Beograd - kaže izvor iz Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
miki

12.07.2023 09:17

Tako je Aleks, mlada si ti da se zarobis sa nekim bezveznim likom kao sto su, Dejan, Car.!!! Ti zasluzujes mnogo, mnogo, vise. Lepotica.

Sefcet

12.07.2023 11:29

Oce Bujka da se, mislim.....

Nensi

12.07.2023 12:52

Ona voli Filipa sta tu nije jasno.Aleksandra i Filip LJUBAV