KARMA JE ČUDO! Opljačkan Zvezdan Slavnić! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar nije znao šta ga je snašlo

KARMA JE ČUDO! Opljačkan Zvezdan Slavnić! (VIDEO)

Foto: printscreen/tiktok, pixabay.com

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6" novac zarađuje držanjem "lajvova" na TikTok-u, gde mu pratioci uplaćuju novac preko kupovine raznoraznih TikTok poklončića. Ovo je popularan vid zarade među bivšim rijaliti učesnicima, a on je priznao da ga je pre desetak dana neko pokrao i da je zbog rešavanja tih problema morao da napravi pauzu od tri dana.

Republika

Foto: TikTok.com

Zvezdan Slavnić

Pre 10, 15 dana su neki hakeri mi skinuli pare i onda smo mi to prijavili. Tek posle deset dana mi se javljaju ujutru, prekjuče u pet ujutru i ugase mi... Imam nalog, ali ne mogu da uđem. Tako da su ceo dan gledali, juče se javili da su svi podaci u redu i čekamo 24 sata, onda su mi poslali nalog. Tako da tri dana nisam uzeo - rekao je Zvezdan.

Mnogo su ovo shvatili kao karmu, kako se Slavnić ranije bavio pljačkama, zbog čega je završavao u zatvoru, koji je on popularno nazivao "koledž".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading