ZOLA VERIO MILJANU: Neviđena drama u domu Kulića, Bebica izigran na NAJBRUTALNIJI način!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se pohvalila na društvenim mrežama i podelila lepe vesti!

ZOLA VERIO MILJANU: Neviđena drama u domu Kulića, Bebica izigran na NAJBRUTALNIJI način!

Foto: ATAImages, pixabay.colm

Nakon što je potvrdila raskid sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojim je i najavljivala gala svadbu, Miljana Kulić bacila je sve u rebus. Najpre je objavila stori, gde je spomenula Lazara Čolića Zolu, a onda ga je zapratila, zbog čega su svi posumnjali da je ipak došlo do pomirenja.

Osim toga, Miljana je zapratila i sve grupe, koje podržavaju vezu Zole i nje, a fanovi čekaju Zoling odgovor.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Ona je ubrzo sve potvrdila, pa stavila do znanja da ne otkazuje svadbu, već da je samo zamenila mladoženju, pa će, umesto sa Bebicom, Miljana stati na ludi kamen sa Zolom.

Naime, Kulićeva je objavila snimak, na kom ju je Zola zaprosio u Zadruzi, a ona mu odgovorila da pristaje, a po svemu sudeći - sada će se to realizovati.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Kulićeva se nije tu zaustavila, već je nastavila da deli ljubavne snimke Zole i nje, a i sama je priznala da se nada njihovom zajedničkom životu i braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
LA

06.08.2023 21:58

Zola priprema teren za ulazak u novu zadrugu. Bas elitni ucesnici, hahaha....

Roby

07.08.2023 02:14

Ja hocu da verim Ticu Kulic

Milivoje

07.08.2023 08:07

Hahahahahaha ah jao...pa jel to bese ona slika iz zadruge kad je on verio a ona zalozila prsten u zalagaonici da ide da se kocka??hahaha jaoo uh ah..E moj Čoliću..ako ozenis psiho Mixy,i odvedes u Derventu,obavezno majci Bosi da napravis ogradjenu sobu pod kljucem da je psiho Mixy ne stiklira kad je udari fles.A mogao bi i ti o tome da razmisljas nesretnice...Ako ovaj Čolic stvarno to uradi,on je izgubljen.I 100% ga ceka ili stikla ili,kao sto je psiho mixy govorila u z5,ceka ga noz...Ovim putem apelujem na Čoliceve prijatelje da mu zivot spasu,i Bosi,i da ga vode u Austriju na najmanje godinu dana,dok ova lujka se ne okaci nekom drugom na grbacu.