MENSUROVE GOLIŠAVE SLIKE ISPLIVALE PRED ULAZAK U ZADRUGU 7: Evo šta je Ajdarpašić radio u SPAVAĆOJ SOBI, nije mogao da se obuzda!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić zaludeo devojke golišavim fotografijama!

MENSUROVE GOLIŠAVE SLIKE ISPLIVALE PRED ULAZAK U ZADRUGU 7: Evo šta je Ajdarpašić radio u SPAVAĆOJ SOBI, nije mogao da se obuzda!

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić potvrdio je ulazak u novi rijaliti ,,Elita", koji uskoro počinje da emitovanjem na televiziji Pink. Tim povodom on je došao u prestonicu, budući da je išao na razgovor sa čelnicima Ružičaste televizije. 

Ajdarpašić je sada na Instagramu objavio fotografiju iz spavaće sobe, koja je potegla lavinu komentara na društvenoj mreži. Naime, Mensur je objavio fotografiju na kojoj je pokazao svoje izvajane mišiće, a devojke su pale u trans kada su ga videle:

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić Instagram

 

- "Mensi, oženi me", "Mensur kao divlja zver", "Ajdarpašić promenio lični opis", "Jedva čekam da ga gledam na Pinku" - bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži.

Podsetimo, odmah nakon otkrivanja da će Mensur biti učesnik ,,Elite", fanovi rijalitija krenuli su da nagađaju sa kim bi Ajdarpašić mogao da započne vezu u Zadruzi 7, a bivša zadrugarka, Slađa Lazić, momentalno je pokazala interesovanje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

13.08.2023 10:55

Fale mu jos samo letnje plasticne papuce na nogama …. ;)