ČEKAO SE NJEN POVRATAK U SRBIJU: Velika Šefica priprema sve za spektakularni početak Elite, evo šta se "krčka!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović se vratila u Srbiju, čeka se njena odluka o početku Zadruge 7!

ČEKAO SE NJEN POVRATAK U SRBIJU: Velika Šefica priprema sve za spektakularni početak Elite, evo šta se "krčka!"

Foto: ATAImages

Bliži se početak novog projekta, pod nazivom "Elita", a publika jedva čeka da sazna nove detalje i informacije. Kako je potvrđen ulazak Milene Kačavende, Marka Đedovića i Mensura Ajdarpašića, koji su već gledaocima dobro poznati, sada sve interesuje kada će novi rijaliti početi i šta je produkcija novo pripremila, s obzirom da se najavljuje nešto do sada neviđeno.

Direktorku programa, glavna i odgovorna urednicu zabavnog programa na televiziji Pink, Milica Mitrović, vratila se u Beograd, kako bi se pobrinula za sve detalje pre velikog "otvaranja", odnosno zvaničnog emitovanja novog rijalitija.

 

 

Milica je pre samo dva dana objavila video, pa najavila Elitu vrlo uskoro, a sada se već čeka tačan datum kada će se takmičari useliti na velelepno imanje, koje je takođe renovirano. 

Kako je Pink ranije najavio, vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Republika

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica Mitrović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading