BUDUĆA ELITNA STIŽE NA PINK! Nakon HAOSA koji je napravila Miljana, sledi još BURNIJE VEČE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko su gosti u emisiji "Narod pita" večeras!

BUDUĆA ELITNA STIŽE NA PINK! Nakon HAOSA koji je napravila Miljana, sledi još BURNIJE VEČE!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Telezivija Pink izdala je zvanično saopštenje i otkrila da će gosti u emisiji "Narod pita" večeras biti pevač Lepi Mića i buduća takmičarka "Elite" Slađa Lazić. Slađa dolazi nikad spremnija u emisiju. Ona je pre nekoliko dana bila na sistematskom lekarskom pregledu za nove učesnike "Elite", a večeras je spremna da govori o svom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Republika

Foto: ATA Images

Slađa Lazić

Njih dvoje su izazvali buru u javnosti kad su objavili fotografije gde mu ona sedi u krilu. Bebica je sinoć bio jedna od glavnih tema u emisiji. Naime, Ana Radulović je ugostila Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.

Kulićeva je tada na početku emisije priznala da je potpisala ugovor za "Elitu", kao i da je saznala da u novi rijaliti ulazi i njen bivši dečko Bebica. Kulićeva je žestoko udarila na njega, iznela nekoliko skandaloznih optužbi na njegov račun, te istakla da je mogao da završi u zatvoru bez Kulića. Hoće li ga Lazićeva večeras odbraniti, ostaje da saznamo.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana i Bebica

Podsetimo, Pink je zvanično objavio da "Elita" kreće 3. septembra, sa početkom u 21h, a do sada su objavili da u ovaj rijaliti ulaze Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović. Kako je Republika nezvanično saznala, u "Elitu" ulazi i pevačica Mina Kostić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading