SASTANAK SA ČELNIKOM! Filipa Cara sačekalo ŠOK IZNENAĐENJE u Crikvenici! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se šokirao, pa svoje susret podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram!

SASTANAK SA ČELNIKOM! Filipa Cara sačekalo ŠOK IZNENAĐENJE u Crikvenici! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Car

Bivši zadrugar Filip Car se danas šokirao kad je u svom rodnom gradu Crikvenici sreo Sašu Popovića, jednog od čelnika Granda, a svoje iskustvo je podelio sa fanovima. Filip se uslikao sa Popovićem, te sliku podelio na društvenoj mreži Instagram i nije krio oduševljenje što je kreativnog direktora ove produkcije sreo baš u svom rodnom gradu.

- Gospodin Saša me je danas prijatno iznenadio svojom posetom u mojoj rodnoj Crikvenici - napisao je Car i podelio sliku sa Sašom na svom storiju, na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Popović i Filip Car

Kreativni direktor Granda poseduje luksuznu nekretninu na obali Jadranskog mora u Opatiji, a koju je, kako su mediji preneli, platio vrtoglavih 300.000 evra. stan od skoro 100 kvadratnih metara na Hrvatskom primorju poseduje bazen, terasu, kao i pogled od "milion dolara", od kojeg bukvalno zastaje dah.

Saša i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović, luksuzan stan pazarili su pre sedam godina, a nedavno su ga i potpuno renovirali, za šta su izdvojili čak oko 30.000 evra.

- Jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cena mu je bila 300.000 evra i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otad njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kada imaju poslovne obaveze - prenosili su mediji reči dobro upućenog izvora svojevremeno.

Republika

Foto: ATAImages, printscreen/Grand TV

Saša Popović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

27.08.2023 22:39

Tako ti je kad nepismena seljanka iz Ralje ima Steve u izvozu i sretne bogatu rugobu i zazmuri na jedno oko