PUKLA BRUKA UŽIVO: Otkriveni šok detalji razvoda Ša i Vanje, evo zbog čega je tiktokerka POBEGLA od repera (VIDEO)

Autor: P. R.

Elita 8 | Farma 8

31.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskrinkan tajni plan supruge Nenada Aleksića Ša, dobila šta je htela!

PUKLA BRUKA UŽIVO: Otkriveni šok detalji razvoda Ša i Vanje, evo zbog čega je tiktokerka POBEGLA od repera (VIDEO)

Foto: Pixabay, instagram.com/printscreen, youtube.com/Premijera Official

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i reper Nenad Aleksić Ša, kako je Republika prva pisala, raskrstio je sa partnerkom Vanjom, i to samo mesec dana nakon njihove svadbe koja se održala u njenom rodnom gradu, Kraljevu, a ovim povodom se sada oglasila i Jovana Tomić Matora.

Naime, bivša zadrugarka se putem "lajva" uključila na društvenoj mreži Instagram i prokomentarisala najnovija dešavanja u privatnom životu svog prijatelja, te mu tako pružila javnu podršku nakon vesti da se razvodi.

- Baš si se Vanja proslavila jako, baš si se u pravom svetlu pokazala! I baš si super devojka i baš si uspela u tome da postaneš poznata - rekla je Matora ironično na samom početku, te dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

- Morala sam na ovaj način da se obratim i da želim da pružim podršku Nenadu. Ne mogu da verujem da sam bila na svadbi, u kući... Koji je to folirant! Da li je realno da se neko uda zbog mrtve reklame? Da napraviš dečku pakao od života zbog reklame? Držao te kao malo vode na dlanu. Svako ko tu devojku zaprati na društvenim mrežama, od mene će imati blok. Nije mi normalno da neko može da podrži bilo koga ko ima takvo mišljenje? Nenade, beži! Imaš sreće što te ostavila - zaključila je Tomićeva.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

Podsećanja radi, reper Nenad Aleksić Ša danas je šokirao javnost kada je na društvenoj mreži Instagram obrisao sve zajedničke fotografije sa izabranicom Vanjom Ignjatović, što je uradila i ona. Međutim, kada smo ga pozvali da nam potvrdi da više nije u ljubavi sa njom, reper je istakao da ne zna šta je razlog njihovog kraha braka.

Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo... Nije brak dečja igra - rekao je Ša za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
kraki

31.08.2023 21:58

Nenade Nenade, dobar covek i budala je isto. Imas uvek lose izbore, nadi neku ozbilljnu devojku sa nekim zanimanjemi priblizno tvojih godina. Veza sa Tarom te ocigledno nije opameila. Ipak ces praviti Ivanu od blata

vuk

01.09.2023 09:06

Prelepa devojka.