ŠOK ODLUKA ANE ĆURČIĆ PRED "ELITU 7": Produkcija ni ne sluti gde se ona sada nalazi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić donela je odluku da napusti Beograd!

ŠOK ODLUKA ANE ĆURČIĆ PRED "ELITU 7": Produkcija ni ne sluti gde se ona sada nalazi!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić pred sam početak ,,Elite 7" odlučila je da napusti Beograd. Iako su mnogi pomislili da će se pojaviti u ulozi takmičarke večeras, Ana je odlučila da preokrene drugi plan, te je spakovala kofere i napustila Beograd. 

Kako saznajemo, Ana je odlučila da ode malo na svež vazduh, te je otputovala u Rosiće. 

Ćurčićeva je objavila snimak iz kola, dok je putovala, te se vidi da je vidno nasmejana i raspoložena.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Podsetimo, Milena Kačavenda, bivša prijateljica Ane Ćurčić, stigla je u karantin za buduće takmičare "Elite". Pre nego što je ušla u karantin, Kačavenda je dala intervju za Republiku. Na samom početku nam je otkrila kako se oseća pred ulazak u rijaliti.

- Jedva čekam da dođem i da uđem i da se naspavam bar noćas, ovih dana je bilo turbulentno. Od danas sam na godišnjem odmoru. Znam da je interesovanje za sve što se dogodilo veliko. Nisam htela da se bavim bivšom drugaricom, ali toje neminovno. Pričaću ono što ljudi žele da znaju - rekla je Milena, pa otkrila da li u rijaliti ulazi da se osveti Ani:

- Za mene nema ko da vodi bitke, spremna je veštačka inteligencija. Prijatelji nisu hteli da učestvuju, organizovane su fan grupe, to su žene koje su me pratile. Za mene su Anine grupe spremile hejtersku kampanju. Ovo je mojih pet minuta koje ću iskoristi, opravdati se svim ženama žrtvama nasilja, kojima sam obećala da će postojati fondacija za njih. Time je trebalo da se bavi Ana. Ana je bila je moja nesnosna borba protiv nasilja. Ne ulazim iz osvete, ja sam dobila poziv produkcije. Bila sam britka, otvorena, branila... Dobila sam ponudu koja se ne odbija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading