"MUŽ ME JE PREVARIO SA STANIJOM, ZA NJIM JE RASPISANA POTERNICA" Šok na startu Elite, prva učesnica OBELODANILA sve!

Autor: Republika/ A. N.

Elita 8 | Farma 8

02.09.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva učesnica Elite šokirala sve priznanjem u studiju!

"MUŽ ME JE PREVARIO SA STANIJOM, ZA NJIM JE RASPISANA POTERNICA" Šok na startu Elite, prva učesnica OBELODANILA sve!

Foto: printscreen/RTVPink

U toku je spektakularno otvaranje novog rijaliti programa "Elita". Produkcija televizije Pink najavila je brojna iznenađenja, koje publika jedva čeka da vidi, ali i raznovrsne takmičare. Aneli Ahmić je prva ušla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević i odmah otkrila da ju je suprug prevario sa Stanijom Dobrojević

- Stanija Dobrojević. Ja sam otišla sa ćerkom na odmor, ja jedva pričam... 26. mi je poslao poruku da dođem po stvari, on živi u Austiji, predstavlja se kao milioner. On nema svoj auto, nema kuću svoju i svi žive pod kirijom. Predstavlja se kao lažni milioner. Ja sam saznala posle 10 dana, ja sam već bila trudna. Ja sam otišla kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Ja sam otišla na odmor na more, on je posle 10 dana meni rekao da se zaljubio i da odlazi u Ameriku. On je stavio za mene priču slovo "S", a nisam znala ko može da bude. Kad je krenuo za Majami rekao mi je da dođem po svoje stvari, ja sam krenula za Sarajevo i ponela sam jorgan, ćerka je bila kod majke. Tad mi je rekao da to sa njom traje. On je otišao, ja sam došla i spavala sam u toj kući - pričala je Aneli s knedlom u grlu. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

- Oni su trenutno u Crnoj Gori, u hotelu gde smo on. ćerkica i ja išli. Danas su mediji u Austriji objavili slike da je on prevarant i da je prevario državu. Ja planiram da ostanem do kraja, dugih je 10 meseci. On je veliki prevarant, gone ga za razne prevare - nastaivla je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading