ZATVOR ME JE DOSTA PROMENIO, JOŠ SAM GORA: Teodora Radojičić pred ulazak u Elitu od cimera dobila BRAČNU PONUDU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radojičić obelodanila sve svoje planove pred ulazak u rijaliti.

Teodora Radojičić pred ulazak u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević progovorila je pred našim kamerama o svom učešću u "Eliti" i priznala da ne planira da uđe u ljubavnu vezu. 

Republika

Foto: Republika.rs

Teodora Radojičić

- Ima treme, dugo nisam bila medijski ispraćena. Bila sam zatvorena poslednjih godina, imam tremu. Ja mislim da je ovo prirodno, ako si dve ili tri godine u izolaciji, prirodno je i treba mi vremena. Ja sam pričala da su strahovi đavolja posla, tako da nemam strahove. Ja sam spremna na sve i očekujem svašta - govorila je Teodora. 

- Znam samo da od mene ne može da se očekuje fizički kontakt, veza i da ću da pijem na žurkama. Ja ću možda čak biti i dosadna. Ne bih da se vezujem, a možda sam i emotivno već zauzeta. Ja sam tad imala 23 godine, a sad 27, toliko toga se desilo i menjamo se, pa ću sad da pokažem. Možda sam sad još gora. Zatvor je mene dosta promenio - nastavila je da govori Teodora za Republiku. 

Teodora je od crnogorca Nikole Bukilića dobila bračnu ponudu. 

- Ja sam rekla šta sam imala, još je rano da pričamo o nekim stvarima. Osećala sam da će svašta da se desi - rekla je buduća učesnica "Elite". 

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Teodora Radojičič

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading