SPEKTAKULARNO OTVARANJE ELITE I NOĆ KOJA ĆE OSTATI ZABELEŽENA: Skandalozne scene na samom početku rijalitija, ovi takmičari već su napravili HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično je počela Elita, novi rijaliti format, koji je već prevazišao očekivanja svih.

SPEKTAKULARNO OTVARANJE ELITE I NOĆ KOJA ĆE OSTATI ZABELEŽENA: Skandalozne scene na samom početku rijalitija, ovi takmičari već su napravili HAOS!

Foto: ST/Dragan Kadić, TV Pink, ATA Images

Sinoć je zvanično počela "Elita", novi rijaliti format, koji je već na samom početku nadmašio očekivanja brojnih fanova, koji su bili prikovani za ekran i pratili veliko otvaranje.

Odmah u prvim minutima, obratio se Željko Mitrović, koji stoji iza ovog projekta, pa porazgovarao sa Leposavom, robotom, koga je lično on kreirao, a zatim je odleteo u nebo i time najavio spektakularno otvaranje Elite.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

Kao i uvek, pobednik prethodne sezone, u ovom slučaju Aleksandra Nikolić, prošetala je imanjem sa njim i poželela novim učesnicima sreću u ovom takmičenju.

Voditelji su, zatim, publici predstavili renovirano imanje u Šimanovcima, a ovi prizori su publiku ostavili bez daha. Veliki šef je izgradio i drugu kuću, u kojoj će boraviti samo odabrani članovi Elite, koji su tek kasnije izabrani.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

Dušica Jakovljević je potom krenula da predstavlja Elitne učesnike, koji su se momentalno uselili na velelepno imanje, a među prvima bili su Marko Đedović, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica, Lepi Mića, Mensur Ajdarpašić, Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović, Boža Džons, Marko Janjušević Janjuš, Slađa Lazić, koji su već poznati gledaocima od ranije.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

Međutim, veliku pažnju privukla je i nova učesnica, koja je u Zadrugu 7 ušla prva. Njeno ime je Aneli Ahmić i na samom početku je sa publikom podelila informaciju da ju je suprug prevario sa popularnom starletom, Stanijom Dobrojević.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

 

Nakon što se 56 takmičara uselilo na imanje u Šimanovcima, Darko Tanasijević je pročitao odabrane, koji će boraviti u novoj kući, specijalno opremljenoj za njih. 

Odabrani su Nenad Macanović Bebica, Manuel Mandušić, Sara Šljivar, Sanjin Horvat, Teodora Delić, Luka Majčica, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Anđela Šparavalo i David Romano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading