ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK! Besna Aneli traži da povuče LINIJU, javnost zgrožena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova učesnica "Elite" ne prestaje da šokira javnost.

ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK! Besna Aneli traži da povuče LINIJU, javnost zgrožena!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Otkako je počela nova rijaliti sezona na televiziji Pink"Elita", takmičarka Aneli Ahmić izbila je u prvi plan i žižu interesovanja, kako je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević ispričala da ju je suprug, Asmin Durdžić, ostavio zbog ljubavne veze sa starletom, Stanijom Dobrojević

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Na društvenim mrežama isplivavaju razni dokazi kako o Asminu i Staniji, tako i o Aneli, a sad se pojavio šokantan audio-snimak, koji je podelio Durdžić na svom storiju, na društvenoj mreži Instagram. Naime, tu se čuje da je Aneli pripita i da se žali što mora da skriva da želi da konzumira opojne supstance.

- Čitavu godinu stojim u Lincu us*anom i ne mogu sa prijateljicom kad popijem da uzmem jednu liniju. Ja moram sakrivati nešto, ja moram da tražim. Šta moram ja?! Šta hoćeš ti?! - govorila je ona poprilično besno u glasovnoj poruci koju je javno podelio Asmin. 

 

 

Podsećamo, Aneli je na samom početku "Elite" iznela gomilu prljavog veša o svom suprugu, a detalji su ostavili u šoku celu javnost. 

- Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao... Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spoji - pričala je nova učesnica rijalitija "Elita".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić Elita

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading