"SPAVALA JE SA MOJIM BRATOM DOK JE ZVEZDAN BIO U ZATVORU" Kačavenda otkrila nove ŠOK DETALJE o Ani Ćurčić! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila da je Ana prevarila Zvezdana sa njenim bratom!

"SPAVALA JE SA MOJIM BRATOM DOK JE ZVEZDAN BIO U ZATVORU" Kačavenda otkrila nove ŠOK DETALJE o Ani Ćurčić! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić

Sinoć se u "Eliti" odigrala prva emisija "Gledanje snimaka". Jedna od tema bila je bivša zadrugarka Ana Ćurčić, o kojoj ovih dana vode razgovore aktuelni takmičari Milena Kačavenda i Marko Đedović.

Njih dvoje su se tokom jedne od pauza za reklame ponovo dotakli Ane, a Milena je iznela šokantnu stvar o drugoplasiranoj takmičarki "Zadruge 6". Naime, kako je istakla, Ana je spavala sa njenim bratom dok je Zvezdan Slavnić bio u zatvoru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Marko Đedović

- Sve ga je naučio Aca Bulić. Ja sam Zvezdana lopatama zasr*la. Taj dečko meni jedan hiljaditi deo ružne stvari nije uradio. Prema Ani je bio i nasilan i užasan. Ja sam dobila saznanja da je Zvezdan saznao neke stvari nakon izlaska sa robije - rekla je Milena.

- Ja sam Anu pitao kada se to nasilje dešavalo, ako je bio na robiji i to, na je rekla da je mnogo ranije. Meni nije samo jasno zašto je on ćutao - dodao je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Marko Đedović

- Ja sam ovde došla da svi pucate u mene. Jela sam g*vna, sad rokajte. Nije to u njegovom maniru, kao moj muž. Ja bih sad mogla da vam pričam o zlostavljanju, ja razlupam celu kuću, Srđana pljunem, udarim mu šamar, on me uhvati za ruku da se odbrani od mene. Ako bih došla i to predstavila kao nasilje, to je van mozga - nadovezala se Kačavenda.

- Meni nije jasno zašto je prihvatio mržnju. Ovde ispred kuće je rekao: "Nemoj ja da pričam o trojkama". Mnoge stvari su tu... Ne mogu da razumem da dozvoliš da te ceo svet mrzi zbog nekoga ko te ugrožava - nastavio je Đedović.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Ana i Zvezdan

- Meni to ne može da dopre do mozga. Ja čoveku ne bih dovela ribu, da j*be rak raka u leđa. Ja dok ne rešim sve, ja neću stati. Moj brat... Moj brat kad je video šta se dešava, on me pitao da li sam degenerik, kaže: "Pa ja je j*bao tu noć kad smo otišli sa detetovog rođendana". 18. rođendana mog deteta. Zvezdan tad u zatvoru, posle četiri dana smo išli u Cirih, ja sedim u sudu i prevodim njoj - ispričala je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sa

08.09.2023 12:20

Ko o čemu, Đedović sa kumom o Ani Ćurčić. Najavljivao je "bombastične" priče o učesnicima a zapeo Đedović u neproverene informacije očito "neobične" žene koja je izmišljala i pričala laži (to sad sama priznaje ) o Ani a sada je nastavila istu temu a osim Đedovića čini mi se da joj niko i ne veruje. Koga više zanima Ana, ona nije takmičar. Kuma se nastoji opravdati Zvezdanu, strepi od njegovog ulaska i svih priča koje je iznela o njemu i Moki. Da, kuma se boji Zvezdana i ulaska pa pokušava da za sve okrivi Anu. Pustite više Anu, dajte nam malo informacija o životu "kume fatale" koja je tukla bivšeg muža ( vođu nekogklana ), koja je"trener" (njena izjava) za lepotu..., ženu koja govori 5 jezika, ženu koja ima "veliki biznis", ženu koja laže bez treptaja (tvrde oni koji su imali prilike upoznati je )... Veoma osebujna žena sa mnoštvom uspeha i talenata, neko reče da je zmaj, neko kaže da je cinkaroš, izdajica i lažov. Kako i zašto toliko uspešna žena ulazi u rijaliti i reskira da izgubi čast, poštovanje i ugled a bavi se "uspešnim biznisom".? Do sada nismo imali u rijalitiju tako uspešnu poslovnu ženu koja govori čak 5 jezika. Do sada godinama gledali smo največim brojem "propale" pevače, sportaše, političare, kockare, starlete i pevačiceu pokušaju, bivše robijaše, alkoholičare... Bilo je par devojaka koje nisu iz napred navedenog miljea nego su to devojke koje su školovane i dobro rade svoj posao a trebala im je samo promocija i reklama kao da zarade novac ( Rešić, Riačda, Jovana, Pešić ). Dajte malo da se priča o Mileni Kačavendi , o Aneli i ostalim ovogodišnjim učesnicima Elite . Nadam se da će novinari uskočiti sa malo drugačijim pitanjima i saznanjima o elitnim učesnicima jer voditelji za sada ( po pitannjima i temama su ostali u "Zadruzi 6". Đedović se nije snašao u ulozi voditelja i ponašao se kao komentator u većini intervjua a sada nikako da uđe u kožu takmičara i raspali kao nekad a ne da sa kumom broji sa kim je i da li je Ana varala Zvezdana. Nije pobedila Ana nego Alex Nikolić. Ovo su sve primedbe iz razgovora nas koji volimo gledati ovaj rijaliti i prepričavati (uz kaficu ) sva dešava ja u njemu i sve "čudne" likove koje gledmo. I, vratite nam starog Đedovića ili će i on "utihnuti " uz dosadne i već poznate priče.

Slavica

08.09.2023 15:46

Zasto ne prihvatate moje komentare. Sta znaci da komentar mora da sadrzi pet elemenata?

Slavica

08.09.2023 15:59

Svaka cast za komentar. Dosadili su I Bogu I nama sa utrkivanjem ko ce vise da ocrni Anu. Dosta, dosta je vise.