ANELI IH MENJA KAO ČARAPE: Bacila oko na drugog cimera, Janjuš pao u ZABORAV!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" promenila ploču, njemi cimeri šokirani!

ANELI IH MENJA KAO ČARAPE: Bacila oko na drugog cimera, Janjuš pao u ZABORAV!

Foto: ATAImages

Aneli Ahmić

Aktuelna učesnica "Elite" Aneli Ahmić privukla je veliku pažnju čim je ušla u rijaliti takmičenje i otkrila da je njen suprug verio starletu Staniju Dobrojević. Ona je iznela dosta šokantnih detalje iz njihovog zajedničkog života, koji su zaprepastilijavnost. Pored te priče, stanari Bele kuće su primetili i da se Aneli jako zbližila sa Markom Janjuševićem Janjušem, a mnogi već sumnjaju da je ona ozbiljno bacila oko na njega.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i Terza Elita

Međutim, ona je napravila šok potez i sveiznenadila zbližavanjem sa drugim učesnikom "Elite". Naime, Aneli je večeras bila jako prisna sa Borislavom Borom Terzićem, koji ju je u njenoj blizini obasipao komplimentina nba račun njenog fizičkog izgleda.

- Janjuše, Terza ti grli ribu - dobacio je Sanjić, ali bivšeg košarkaša to nije interesovalo. 

- Kako si zgodna - rekao je Terza, a Aneli je potvrdila. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i bora Terzić

Podsećamo, Aneli je nedavnoobjavila da je njen bivši muž, Asmin Durdžić, hteo da se pomiri sa njom dok je bio sa Stanijom. 

On je hteo da se verovatno pomiri sa mnom i nije bio siguran u nju. Njen stil života, nije ona osoba za njega. Ja kad bih se slikala u kostimu on bi meni napravio haos. On je verovatno hteo da se vrati i da se pomiri sa mnom. On je rekao da bi želeo da dođem u Majami, Nora i ja, a ja sam pitala: "Kako da dođem kad si sa drugom ženom tu?", on je mene jednom vređao, drugi dan mi je slao lepe poruke, ja ne znam šta je hteo. On je meni znao da piše loše poruke, kao da je hteo da čuva, jer kao da je znao da ću ja kad tad to objaviti na TikTok, jer se dešavalo kad su svađe da ja kažem da ću da objavim to. On je krenuo da mi piše ljubavne poruke da želi da se pomir sa mnom - govorila je Aneli, pa otkrila zbog čega misli da je Stanija znala da Asmin ima ženu, dok je bila sa njim

- Ne znam šta je on njoj govorio, ali znala je da postojim. Mogla je da gugla po TikToku, pitala je kako se zova bivša žena, svaka normalna žena bi to pitala. Mene bi maltretirao kad se slikam u kupaćem. Govorio je on meni da me je stalno varao. Ja sam jednom videla da je on kupio internet za Dubai, a on je u Austriji, pa me je spetljao da je kupio prijatelju. Rekao je on meni da kad sam pitala, pa mi je poslao sliku ženske u kupaćem, koju je mogao da skine sa interneta. Kaže da me je varao celo vreme i da me je mrzeo. On je manipulator, vi njega ne poznajete - poručila je Ahmićeva. 

Republika

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Aneli i Asmin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading