MENSUR ODUVAO TEODORU: Bukilić će zbog ovoga biti besan kao ris, Ajdarpašić mu otvorio oči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radoičić pokušava da sedi na "dve stolice", Mensur joj očitao bukvicu.

MENSUR ODUVAO TEODORU: Bukilić će zbog ovoga biti besan kao ris, Ajdarpašić mu otvorio oči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Radoičić iskoristila je svoju radio-emisiju, kako bi ugostila Mensura Ajdarpašića i pitala ga za njihov odnos, koji se promenio, nakon što se ona smuvala sa Nikolom Bukilićem.

Ona ga je upitala zašto je odjednom odlučio da prekine komunikaciju sa njom, a Mensurov odgovor ju je vratio na "fabrička podešavanja":

- Zašto si se udaljio od mene? - pitala je Teodora.

- Nisam ja prestao komunikaciju, samo sam promenjivog raspoloženja. Nisam zbog nečeg konkretnog prekinuo komunikaciju sa tobom, ništa konkretno i nisam hteo da se neko oseća neprijatno zbog mene. Ne želim da se neke stvari shvate pogrešno, budi mirna, ne opterećuj se - rekao je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verovali ili ne

13.09.2023 20:15

Ova Teodora pa jos kaobajagi Balzak, uh, je tako bila naporna u ovom radiju. Covece melje, melje a nista ne kaze. Uskace Kacavendi u rec, groznicavo da po svaku cenu pokaze kako je recita i super vodi radio. Ona je totalni promasaj. Veoma iritantna. Trebalo bi da veliki sef svake nedelje menja parove koji ce voditi radio i na kraju izabrati i ostaviti najbolje. Ova iako je Balzak... ha ha ha ... je kao prazna kanta puna sebe.