ANA ĆURČIĆ HOĆE POBEDU U ELITI: Đedović i Kačavenda ponovo raskrinkavaju, ovo su detalji TAJNOG PLANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena i Marko udruži snage, pa obelodanili sve što znaju o bivšoj učesnici "Zadruge 6".

ANA ĆURČIĆ HOĆE POBEDU U ELITI: Đedović i Kačavenda ponovo raskrinkavaju, ovo su detalji TAJNOG PLANA!

Foto: M.M./ATAImages, e-stock/ Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Milenu Kačavendu o njenoj bivšoj drugarici Ani Ćurčić. Naime, gledalece je zanimalo da li je Ana kivna na Milenu jer su njeni glasači i fanovi od prošle godine prešli sada na Kačavendu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

- Hvala Bogu da je Đedović izneo dokaze, ona je pokušavajući da me diskredituje. Ja sam 80% demantovala, ništa moje nema veze sa njenim plasmanom. Postoji crno na belo papir, da sam alkoholičarka, ja imam 50 godina i dva velika sina. Ja nisam znala da mimo lavica, postoji grupa lavica dogovor, ja nisam bila tu, ja sam bila tema Shvatila je da mene pakuju i Jeca mi je slala sve. Kontaktirala me i apsolutno sve prepiske mi je poslala, ona je jedna od najjačih žena od mojih danas, to je njena ljubav, ona je fan svih Zadruga. Najviše ih sve boli ona, ali ona se okrenula iz ljudskih razloga prema meni i poslala sve poruke, četiri žene iz njenih grupa se okrenulo. Postupak je u toku, niko fizički ne pozanje, ljudi nemaju veze sa prevarom, sa njenim čudesima, i to zato što ih je ona prozivala u "Narod pita" - govorila je Milena, a onda je Marko dobio reč da takođe komentariše jer ipak sa Milenom provodi mnogo vremena i zajedno raskrinkavaju Anu i otkrivaju stvari koje su čuli o njoj. 

Rekao sam napolju da ne želim da se vidim sa Milenom dok ne uđemo, jer su već krenule priče dogovorili ste se, da bih video kuminu reakciju kada sednemo i krenemo da pričamo - govorio je Marko Đedović, pa dodao:

Mi nismo g*vnari da bi nastavili tu tradiciju da sedimo u klozetu. Ja nisam budala da pričam bez dokaza, plus svedoci gratis. Želeo sam Mileninu facu da vidim, jer Milena je mogla da ih nagađa, ali nije mogla da zna. Ana nije imala pojma da ja sve to znam. Ana je želela da uđe. Pokušali su da prevare javnost, ona nije imala pojma da ja imam te informacije. Neko ko je meni ovde bitniji od onoga što je bi ona uradila ovde je Milena. Prej*bala se. Nisu mi neki argumenti bili, ona je želala da uđe da bi je Milena napravila žrtvom, da pobedi ove godine, pa da uzme pare koje su joj izmakle prošle godine - rekao je Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda i Marko Đedović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
petra

28.09.2023 10:21

Djedović ološ najvveći, kvazi novinar i kvazi socijalni radnik....Bože sačuvaj zemlju sa ovakvim akademskim gradjaninom..