POTRES U ŠIMANOVCIMA, POLETEO KREVET U BELOJ KUĆI: Novi rat trese Elitu, sevaju GNUSNE PSOVKE! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić i Danijem Dujković Munjez brutalno su se posvađali u jutarnjim časovima.

POTRES U ŠIMANOVCIMA, POLETEO KREVET U BELOJ KUĆI: Novi rat trese Elitu, sevaju GNUSNE PSOVKE! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Slađa Lazić i Danijel Dujković Munjez žestoko su se posvađali posle emisije "Gledanje snimaka". Njih dvoje su se častili gnusnim uvredama, a onda oboje popeli na sto gde su nastavili da se psuju i svađaju. 

Republika

Foto: instagram.com

Slađa i Munjez svađa

 

- Je l' te k*raju u g*zu? Tebi je u Cirihu ušivena g*za. Rekao si mi da voliš i g*zu. Mi imamo klipove kako mi je pre dva dana izjavio ljubav i rekao kako ima plac na Zlatiboru. Nemaš, Poršea žao mi je - govorila je Slađa.

- Tek ćeš da vidiš. Vidi na šta ličiš, skini glavu i na spavanje - dodao je Munjez, a onbda su sukob prebacili u spavaću sobu. 

- Želeo si ovu lepoticu. Deset riba muvaš, a dobio si korpu kod svake - vikala je Lazićeva, a onda je Munjez poludeo uneo joj se u lice, pa odleteo na drugi kraj sobe i prevrnuo joj krevet. 

Slađu i Danijela su cimeri pokušavali da smire na sve moguće načine i prekinu svađu koja je tresla celu Belu kuću, ali oni nisu mogli da se obuzdaju, pa su gnusne uvrde i brutalne psovka nastavile da odzvanjaju imanjem. 

Kako je izgledao njihov sukob možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @okle.znam_

 

BOUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading