ODREKAO SE DISKVALIFIKOVANE ELITNE: Luka našao novu ljubav, hitno se oglasila njena PORODICA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Maso priznao da gaji emocije prema Stefani Grujić, brzo zaboravio bivšu devojku!

ODREKAO SE DISKVALIFIKOVANE ELITNE: Luka našao novu ljubav, hitno se oglasila njena PORODICA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luka Maso je sinoć u emisiji "Gledanje snimaka" priznao da se zaljubio u cimerku Stefani Grujić i da mu se dopada više nego bivša devojka, diskvalifikovana Anastasia Okolišan.

Sada se oglasio njen ujak Miloš, koji nije siguran u Lukine emocije. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luka Maso

- Stefani je rekla više puta da je on pažljiv prema njoj, da je dobar, da je uz nju, ali ja i dalje stojim pri tome da je to jedna prolazna romansa, faza, a imao je više tih faza. Pokušava da se igra sa tom mlađom populacijom, on je ušao u vezu sa Stefani, pre toga sa Anatasiom, ne znam šta je tu tražio. Očigledno pokušava da opravda svoj sam sebi nametnuti nadimak ljubavnika - rekao je Miloš pa dodao:

- Ono što smo mogli da vidimo je da svako pokušava da ima svoju podršku, Stefani ima bolje šanse kada je sama, ali pošto su oboje novi u ovoj igri, pokušavaju da se snađu i nametnu na ovaj način. Ako je ovo iskreno, a nije me ubedio, čuo sam da je jednoj učesnici rekao kakve devojke ovde. Možda on gledao kao igricu u kojoj neće pobediti, ali može da se nada - rekao je Miloš za "Pink.rs".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefani i Luka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading