ANELI SLAGALA! Donosimo snimak koji sve dokazuje - Asmin nikada nije bio u BRAKU sa njom, traži od Stanije da VRATI PRSTEN! (VIDEO)

Autor: M. I. / B. P. M.

Elita 8 | Farma 8

03.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi snimak razgovora Asmina Durdžića i glavnog imama u Sarajevu!

 

Starleta Stanija Dobrojević će večeras biti gošća voditelja Ognjena Amidža u emisiji "Amidži šou". Pre samo četiri nedelje, Stanija je javno raskinula veridbu sa Asminom Durdžićem, kom je dala šansu da dožae da nije u braku sa takmičarkom "Elite" Aneli Ahmić, a on je to danas i uradio. Republika vam donosi snimak Asminovog razgovora sa, kako on tvrdi, glavnim imamom u Sarajevu, koji nigde u arhivama nije mogao da pronađe da su se Aneli i on venčali.

Kako je izjavio imamu, Asmin je želeo da dobije potvrdu zbog svog advokata.

- Ja sam pregledao jednu arhivu, nema vas u arhivi - rekao je imam.

- Nikad se nismo venčali - odgovorio je Asmin.

- To ti kažeš, ona drugo. Ali ja sam gledao arhivu, nema vas tamo. Jedino da je eventualno nešto bilo u džamiji, pa nema u matičnim knjigama, ali to se ne računa što nije u matičnoj - dodao je imam.

Republika

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Asmin i Aneli

- Nismo bili ni u džamiji, ni građansko. Samo je živela sa mnom par meseci - nastavio je Durdžić.

- Moram da pregledam svu arhivu, pogledaću još malo, da prečešljam, ali u prvom pretraživanju nisam mogao da nađem. Kad dam informaciju, to je službena, moram svu arhivu da pogledam, pa ću zvanično da se obratim. Sutra, do kraja dana - poručio je imam, a ceo snimak pogledajte na početku ovog teksta.

Stupili smo u kontakt sa Asminom, koji nam je otkrio da je ovo uradio kako bi Stanija večeras vratila verenički prsten.

- Dokazao sam da nikad nisam bio u braku sa Aneli. Želim da Stanija na današnji dan vrati verenički prsten na ruku - izjavio je Asmin za Republiku.

Republika

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija i Asmin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading