OTKRIVAMO: Večeras na Pinku Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić prvi put OČI U OČI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, Stanija Dobrojević će večeras uživo na Pinku dobiti priliku da se suoči sa Aneli Ahmić!

OTKRIVAMO: Večeras na Pinku Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić prvi put OČI U OČI!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Večeras će se u "Eliti" odigrati prva "Elitovizija". Takmičari sedme sezone popularnog rijalitija nastupaće u grupama, a ocenjivaće ih, kao i prošlih godina, članovi stručnog žirija, članovi novinarskog žirija, kao i publika, što putem društvenih mreža, što preko SMS glasanja.

Republika otkriva ime prve članice stručnog žirija. U pitanju je starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević, koja se već nekoliko puta oprobala u ovoj ulozi. Publici će posebno biti zanimljivo Stanijino suočavanje sa Aneli Ahmić, sa kojom će se prvi put nakod skandala naći oči u oči.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Stanija i Aneli

Stanija se pre nekoliko dana vratila u Srbiju, a u utorak je već gostovala na Pinku, u emisiji "Amidži šou". Pre gostovanja, Stanija je dala intervju za naš portal.

Pratila sam šta se dešava, najviše sam pratila drugu stranu. To me je kopkalo. Niko mi nije izneo papir, dokaz, da je bio oženjen, a on se borio svim silama da dokaže da da nije bilo. Poštujem to kako se bori. Blokirala sam ga, odblokirala, tako je i sad status, sve se menja iz dana u dan - rekla je Stanija, a pa otkrila da je vratila prsten na ruku:

Ovo je taj prsten, vratila sam ga. Sve je neizvesno i dalje. Znate kako je krenula naša veza, pitao me je kad ću da dođem u Beograd da me upozna, ja sam rekla u Beogradu neću. On je došao u Majami, iznajmio stan preko puta mog, dole je bila kafeterija, tu smo pili kafu. Pažljiv je bio, tako me je osvojio. Planirali smo venčanje na Karibima - dodala je starleta.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Stanija Dobrojević vratila Asminov verenički prsten na ruku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Kiki

05.10.2023 20:56

Sve je to jedna velika laž. Nemaju nikakvu drugu ideju osim laži.