USTANOVLJENA DIJAGNOZA UČESNICI ELITE: Ima prebačaje u rijalitiju, u pogledu joj se vidi LUDILO (VIDEO)

Autor: P. R.

Elita 8 | Farma 8

06.10.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš saopštio teške vesti!

Učesnici "Elite", Marko Janjušević Janjuš i Jovana Cvijanović, pokazali su bliskost još na samom početku rijalitija, međutim, zbog njenog napadnog ponašanja, bivši košarkaš se povukao i, po svemu sudeći, ne želi da ima bilo kakav kontakt sa njom, ali bezuspešno.

Naime, Jovana ne odustaje od namera da postane jedna od Janjuševih devojaka, te se za njega zalepila, narodski rečeno, kao krpelj, međutim, on je odlučio da joj jednom zasvagda saopšti da ga se okane, kao i da ima dijagnozu.

- Ponašaš se kao da sam ja budala, kao da sam ja debil, kao da napolju nemam roditelje koji ovo gledaju - rekla je Cvijanovićeva.

- Ružno je što mene kriviš da sam ja tebe uvredio, to uopšte nije uvreda. To je savet. Imaš taj možda neki prebačaj, ne znam koji, da sam studirao medicinu, ne bih bio ovde u rijalitiju. Ne znam kako da ti to objasnim, imaš prebačaje u glavi, tvoj pogled je za*eban, imaš za*eban pogled, nešto se tu dešava - istakao je bivši košakraš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading