ASMIN OBJAVIO EKSPLICITNU FOTKU ANELINE SESTRE: Sramno se OSVETIO Siti Ahmić, društvene mreže IZGORELE! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partner rijaliti učesnice nastavlja da ratuje sa njenom porodicom preko društvenih mreža.

ASMIN OBJAVIO EKSPLICITNU FOTKU ANELINE SESTRE: Sramno se OSVETIO Siti Ahmić, društvene mreže IZGORELE! (FOTO)

Foto: Facebook/YouTube/Printscreen

Nakon suočavanja Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević u "Eliti", na profilu aktuelne takmičarke osvanule su nove prepiske sa Asminom Durdžićem. Aneli je lično tražila da se objave prepiske, kako bi dokazala da je Asmin i dalje pokušavao da bude sa njom dok je bio u odnosu sa Stanijom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i Sita Ahmić

Asmin se jutros oglasio, te prvo objavio prepiske sa Anelinom sestrom Sitom. Kako kaže, ucenjivala ga je vezano za jednu slikarku, te od nje tražio da objavi početak i kraj te prepiske, a kako to uradi, ostaviće Aneli i nju na miru. Takođe, tražio je da se prepiske od 28. juna, koje su vazane za intimne odnose, objave u celosti. 

Međutim, to nije bilo sve, Asmin je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio kako je Siti posla njenu eksplicitnu fotografiju, na kojoj joj se vide gole grudi i još jednom joj izdao upozorenje. 

Republika

Foto: Printscreen

Asmin i Sita Ahmić dopisivanje

Pratiocima sa društvenih mreža ni najmanje nije jasno kako je Sitnica razolićena fotografija stigla da bivšeg partnera njene rođene sestra, zbog čega svi čekaju da se ona oglasi i uzvrati na ovaj Asminov potez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading