HAOS PRED CAREVO GOSTOVANJE NA PINKU: Nakon Majinih PRETNJI, Aleks mu poslala BRUATALNU poruku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić poslala jasnu poruku Filipi Caru pred njegovo gostovanje u emisiji "Premijera - Vikend specijal"!

HAOS PRED CAREVO GOSTOVANJE NA PINKU: Nakon Majinih PRETNJI, Aleks mu poslala BRUATALNU poruku!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", odlučila je da nastavi dalje i svoju buduću ćerku odgaja sama, bez Filipa Cara. Nakon skandala u Crikvenici, Aleks ponovo uživa u Beogradu, a danas se oglasila sa jednog prestoničkog splava, sa kog je poslala jasnu poruku bivšem vereniku.

- Zna se koja vrsta priča počinje sa: bilo jednom. Ne hvala, već izvesno vreme ne verujem u bajke! - poručila je Aleks.

Inače, ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je Filipa u Crikvenici, a danas će biti pušten njegov intervju, gde će osim o Aleks, govoriti i o situaciji sa Majom Marinković.

Maja se povodom ovoga sinoć oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Dobar dan svima! S obzirom na to da sam videla najavu za emisiju koja će sutra biti emitovana, gde dotični pokazuje moje propuštene pozive, mislim da je to toliko smešno, jer dečko ne zna kako više da se izvuče iz situacije, pa grebe rukama i nogama na svaki mogući način (smeh) - započela je Maja, pa dodala:

- Mislim da je potpuno normalno da postoje pozivi, s obzirom na to da smo bili u kontaktu svaki dan. Žao mi je, ali mišu mali, koji ne smeš da mrdneš iz tog sela, bolje ti je da povedeš računa na koji način uzimaš moje imer u usta, inače će svi imati priliku da vide nastavak "CIRKUSA", koji nije preporučljiv  za osobe ispod 18 godina - poručila je Marinkovićeva Caru.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Car i Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading