USNIMLJEN "POKOJNI" VERENIK MILENE KAČAVENDE! Društvene mreže gore zbog ovih scena, ovako sada izgleda bivši muž Milice Dabović?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo snimak verenika Milene Kačavende, koji je lažirao sopstvenu smrt.

USNIMLJEN "POKOJNI" VERENIK MILENE KAČAVENDE! Društvene mreže gore zbog ovih scena, ovako sada izgleda bivši muž Milice Dabović?!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Javnost bruji o vereniku Milene Kačavende, koji je lažirao sopstvenu smrt, a mediji su kasnije otkrili da se radi o bivšem suprugu Milice Dabović, koji se bavi prevarama, a jedna od žrtava bila je upravo Kačavenda.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Dabović i Milena Kačavenda

 

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Mileninog verenika, jer je do sada kuma krila njegov identitet i nikada se nisu fotografisali zajedno.

Ovaj snimak obišao je internet, a komentari su podeljeni, kao i mišljenja, pa jedni smatraju da je ovo "lažni" verenik, koji je želeo malo medijske pažnje, dok drugi ipak veruju da je upravo ovaj čovek verenik Milene Kačavende.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Cilka

08.10.2023 19:01

Hahahaha ziv bio pokojni ce Kumo fataj gaaaa Haha

Iva

08.10.2023 19:11

Olos 🤮

Veronika

09.10.2023 06:59

I nad popom ima pop!!!Ha,ha ha..... i ova zenetina Tracavenda nasla nekoga da pljuje? Ne vadi Anu Curcic iz usta, a vidi njenu prljavstinu. Ajde malo da slusamo o tome. I Djedovicka da nam prica o svojim bolestinama.... Fuj kakav odron od ljudi. I to se u Srbiji zove elita.Lazna elita, lazni doktori, lazni prijatelji, lazne dive, lazne zvezde... lazna zemlja....

XZY

09.10.2023 11:07

@Veronika - ....i LAZNA ucveljena ‘zrtva’ nasilja,manipulatorka opasnog kalibra, kockarka bez i jednog prijatelja ,njanjava Ana !