ZBOG OVE STANIJINE IZJAVE - ASMIN ĆE NAPRAVITI LOM: Starleta progovorila o novom frajeru, pa pokušala da se "opere" od veze sa Durdžićem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević ne želi ni da čuje za Asmina, odlučila da okrene novi list.

ZBOG OVE STANIJINE IZJAVE - ASMIN ĆE NAPRAVITI LOM: Starleta progovorila o novom frajeru, pa pokušala da se "opere" od veze sa Durdžićem!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Stanija Dobrojević odlučila je da stavi tačku na vezu sa Asminom Durdžićem i više ne postoji šansa da mu pređe preko svih laži. Njoj je razgovor sa Aneli Ahmić promenio mišljenje o celokupnoj situaciji, pa je ponovo "odložila" verenički prsten i javno poručila Asminu da je raskid konačan.

Popularna starleta sada se oglasila za medije, pa priznala da joj se javljaju bivši, koji imaju želju da je uteše, ali da je slobodna i da se to neće tako lako promeniti:

Republika

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse - na "bloku" je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno - priča Stanija za Pink.rs.

- Prsten je u kolekciji gde je i ostalo prstenje od momaka koji su me verili ranije - objasnila je Dobrojevićeva.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading