PREKINUT PROGRAM NA PINKU: Zbog Ane Ćurčić nastao karambol u emisiji, Kačavendi ZAPUŠENA USTA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić nije više mogao da sluša kako Milena Kačavenda proziva bivšu kumu.

PREKINUT PROGRAM NA PINKU: Zbog Ane Ćurčić nastao karambol u emisiji, Kačavendi ZAPUŠENA USTA!

Foto: ATA Iamges

Danas je održana još jedna radio-emisija "Amnezija", a prvi gost Milene Kačavende i Teodore Radoičić bio je Marko Đedović, koji je na samom početku pokrenuo temu o Ani Ćurčić i stvarima koje je želeo da ponovo čuje od Milene. 

- Danas sam više u ulozi kolege i pitao bih Milenu da mi prokomentariše temu ove pesme, a to je prevara. Milena mi je ispričala kako je i Ana Ćurčić vršila malverzacije sa kreditima, tek mi je zanimljiva tema što je Anina ćerka istetovirala Zvezdanovo ime na ruci - započeo je Marko Đedović svoje gostovanje u radio-emisiji "Amnezija". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović Elita

- To je apsolutna istina i ona je rekla da hoće tu tetovažu da prepravi. Ona završavala kredite ljudima koji su mahom kockari i uzimala je svoj procenat unapred. Onda se zanela tu sa nekim posle i ti ljudi će se oglasiti, svi koji su bili žrtve prevare - pričala je Milena. 

U jednom trenutku pojavio se Nikola Lakić i svojim ubacivanjem prekinuo njihov razgovor u emsiji. 

- Meni je neverovatno da ova gospođa svoju radio emisiju kao i celokupno učešće bazira na Ani Ćurčić. Nemoj da se čudiš ako neko bude spominjao i tvoju decu. Ovaj radio treba da bude edukativnog karaktera, a ne samo na ogovaranju Ane Ćurčić. To je katastrofalno, izlizana ti je potpuno priča. Pros*ravaš se baš - poručio je Lakić. 

- Je l' li ti voditelj? Vidim da su je svi sada napustili i da se ona sada sama bezuspešno bori. Što se tiče tetovaže ja znam da je ona bila saglasna sa tim da joj ćerka istetovira Zvezdanovo ime - nastavile je Kačavenda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading