NAJVEĆI BLAM U ISTORIJI RIJALITIJA: Teodora Delić dobila bolan ŠAMAR REALNOSTI uživo u programu, propala u zemlju od sramote!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jovanović Predsednik sasuo joj je sve u lice, ona ostala bez teksta u emisiji.

NAJVEĆI BLAM U ISTORIJI RIJALITIJA: Teodora Delić dobila bolan ŠAMAR REALNOSTI uživo u programu, propala u zemlju od sramote!

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Delić

Nikola Jovanović Predsednik ovonedeljni je vođa, pa je započeo svoju podelu budžeta, a prva na redu za komentarisanje bila je Slađa Lazić, s obzirom da su oni najbliži, a o njihovom odnosu svakodnevno se priča i piše.

Odmah zatim, Predsednik se osvrnuo na Teodoru Delić, koja se nije "najbolje provela":

- Naš odnos je od prvog dana bio turbulentan i od kad sam ušao, ja nju prvo primetio... Ako smo se dogovorili nešto, treba da ostane u tom domenu i izgleda da ne možemo jedno drugom da prećutimo. Nisu to ljubavne svađe... Ne, sad sam se zaj**ao. Sve te svađice su sprdnja, drugarstvo i ništa loša energija, nije me uvredila do sada ni na jedan način - rekao je Predsednik o Slađi Poršelini.

- Imaš još uvek vremena da pokažeš nešto bolje o tebi. Svi smo mi ovde došli sa određenim ciljem, da svi mi imamo neku želju, neko i cilj. Svako od nas treba da se ponaša u skladu sa svojim emocijama, a pošto su one labilne, ja ti dajem mali budžet. Ja bih najviše voleo da dokažeš da možeš biti bolje od onoga što si pokazala, a pokazatellj si sve ono što ne treba - rekao je Predsednik Teodori Delić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading