INFORMACIJE IZ PRVE RUKE: Ovako je Aneli Ahmić PRATILA odnos Maje i Janjuša, pa ISKOPIRALA atraktivnu starletu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva je pomno pratila rijaliti, pa sada svoje znanje koristi u odnosu sa Janjušem!

INFORMACIJE IZ PRVE RUKE: Ovako je Aneli Ahmić PRATILA odnos Maje i Janjuša, pa ISKOPIRALA atraktivnu starletu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli, Maja i Janjuš

Melina Gvero, voditeljka Republika TV-a i novinarka lista Srpski telegraf i portala Republika.rs, gostovala je u emisiji "Grand Magazin", gde je pričala o rijalitiju "Elita". Melina je donela informacije iz prve ruke, kako je redovna gošća emisija "Pitanja novinara", koje se emituju petkom uživo na televiziji Pink.

Republika

Foto: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Melina Gvero

- Sada su aktuelni i interesantni učesnici koji su svu pažnju skrenuli na sebe svojom pojovom i o kojima se stalno priča. Milena Kačavenda, skrenula je pažnju na sebe i pre samog ulaska u "Elitu", nastavila je to da radi uspešno, iznoseći razne detalje, raskrinkavanjem mnogih cimera u Beloj kući - započela je Melina, pa dodala:

- Tu je i Janjuš. I te kako je interesantan. On je prosto, možemo to da zaključimo na osnovu par godina njegovog iskustva u rijalitiju, da ne može da odoli lepim ženama. One su njegov kamen spoticanja. Trenutno je u nekoj romansi sa Aneli Ahmić, kojoj je ovo prvi rijaliti, ali sudeći po njenom ponašanju pratila je rijaliti program, dobro se pripremila. Ona je i te kako pratila odnos Janjuša i Maje Marinković. Možemo da poredimo njihove rečenice. Interesantno ih je pratiti - istakla je ona za "Grand".

Republika

Foto: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Melina Gvero

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading