JANJUŠ PIPKAO ANELI PO INTIMNIM DELOVIMA: Isplivala istina o njihovom odnosu, morao je sve da prizna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva otkrila zbog čega su trenutno u svađi i da li će nastaviti svoje prisno druženje.

JANJUŠ PIPKAO ANELI PO INTIMNIM DELOVIMA: Isplivala istina o njihovom odnosu, morao je sve da prizna!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić imaju jako turbulentan odnos, koji iz dana u dan odluče da prekinu. Međutim, njima preovladavju emocije, pa se iznova mire i nastavljaju da se prisno druže. Janjuš i Ahmićeva ne kriju da jedno prema drugome osećaju emocije, ali da zbog porodice ne želi da pred kamerama stupe u vezu i prepuste se osećanjima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

Sinoć je u emisji "Gledanje snimaka" prikazan jedan njihov razgovor. Nakon što su svi videli kako pričaju o svojim osećanjima kad su sami, Aneli je istakla da imaju i dalje probleme, koje pokušavaju da reše, ali im to očigledno ne ide od ruke. 

- Danas smo popričali opet, ali nismo rešili problem koji je nastao oko navodno njegovog guranja prstiju u moj intimni ogran - govorila je Aneli. 

- Malo mi nedostaje, ali šta da se radi. Kad nešto ne ide, bolje je završiti. Baš mi nedostaje. Da je nema, bilo bi mi predosadno. Ljudi, neverovatno mi je draga. Ne znam da li shvatate to. Teška je situacija, to su neke stvari koje ne mogu da se opišu. Vidne su emocije. Ne mogu da kažem da ih nema, kad su tu. Postoje neke prepeke, kako kod nje, tako i kod mene - pričao je Janjušević. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading