UČESNICI ELITE SE OBRUŠILI NA MENUSURA, ON IM ŽESTOKO ZAPRETIO! Ajdarpašić najavio cimerima ozbiljan "rat", ovo mu nisu smeli reći!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić se danas zamerio cimerima, pa dobio žestoku povratnu.

UČESNICI ELITE SE OBRUŠILI NA MENUSURA, ON IM ŽESTOKO ZAPRETIO! Ajdarpašić najavio cimerima ozbiljan "rat", ovo mu nisu smeli reći!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

Učesnici Elite upravo biraju ko je po njima bio najbolji takmičar u Mađarskim igrama. Veliki šef je poslao ukućanima pismo i obavestio ih da je vreme da oni komentarišu učesnike, a Mensur Ajdarpašić se nije najbolje proveo.

Naime, oni su zaključili da je Mensur preozbiljno shvatio ovaj zadatak i da se nije dobro pokazao, zbog čega je Ajdarpašić burno reagovao:

- Moja grupa je stvarno ispoštovala sve i bilo je lepo učestvovati. Mensura osuđujem zbog ponašanja. Slađa je trebalo da sudi po svome nahođenju a ne šta Mensur kaže. Slobodane svaka ti čast. Milice,  tebe biram - rekao je Munjez.

- Ja ne želim probleme, a ako vi to želite, na vama je - rekao je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading