ANA PRIZNALA DA SE DOGOVORILA SA ZVEZDANOM: Otkriveni svi detalji tajnog plana Ćurčićeve i Slavnića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka razvezala jezik o Zvezdanu Slavniću, priznala šta je bio njihov dogovor!

ANA PRIZNALA DA SE DOGOVORILA SA ZVEZDANOM: Otkriveni svi detalji tajnog plana Ćurčićeve i Slavnića!

Foto: E stock

Ana i Zvezdan

Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6", otvorila je dušu u jednoj emisiji i progovorila o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem pre ulaska u popularni rijaliti. Ćurčićeva je govorila o finansijskim problemima, priznala šta su se dogovorili pre ulaska u rijaliti i kako se osećala kad ju je prevario sa Anđelom Đuričić.

Da li je imao problema sa porocima?

- On ne pije i ne konzumira narkotike koliko ja znam, ali je kockar. Imali smo finansijskih problema, dešavalo se da prokocka novac, ostajali smo bez novca, ali uvek sam se snalazila ja. Ili prodam auto u tom trenutku, illi pozajmim od mame, pa vratim. Živim od svoje plate, a radila sam i drugi posao, prodavala sam svoju garederobu dve godine. Uvek sam se snalazila i pravila oslonac, da se on ne brine - rekla je Ana.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Ana i Zvezdan

Da li je istina da te je tukao kada izgubi na kocki?

- Istina je. Ja sam toliko već bila uništena psihički dugi niz godina kada je on u pitanju, da je mogao lako moj mozak da zavrti, da me potpuno skrene sa teme, da me potpuno izbaci iz koloseka, da zaboravim šta pričam, da me napravi na najgoru moguću osobu. To je bilo dugogodišnje manipulisanje mojim mozgom - istakla je Ana.

Kada je dobio poziv za rijaliti?

- Ne dobija on poziv, ja mu završavam poziv. Smatrala sam da nema nikakav izlaz i da će sve ući u još veći problem, a i ja sa svim tim. Pričao je, gledao je taj rijaliti i onda sam ja poslala poruku Tari Simov, pitala da li postoji šansa i tako je sve krenulo.

Koje je bilo njegovo zanimanje i kako ulazi u rijaliti?

- U "Zadrugu" ulazi kao Zvezdan Slavnić, sin Moke Slavnića, proslavljenog košarkaša. Njegovo zanimanje je "sin proslavlljenog košarkaša".

Da li je postojao neki dogovor između vas dvoje pre ulaska u rijaliti?

- Bio je dogovor da zaradi pare, da se pronađe u nečemu, da legalno zaradi i pokaže sebe u nekom smislu bar.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Ana i Zvezdan

Da li te je varao tokom vaše veze?

- Postojala je jedna za koju sam ja znala, a pre nego što je ušao u "Zadrugu" saznala sam još neke stvari.

Kako si se osećala u trenutku kad si ga videla sa ljubavnicom?

- Bes, izdaja, neverica, ustvari ono što se dešava u meni je to, da sve ono što se dešava u meni je to što sam ja manipulisana godinama i pravila neku sliku idealizacije – samo je zavesa pala. Sve ono što je on meni uradio i što mi je godinama radio praveći od sebe velikog, a mene malom, konačno je došao dan da shvatim s kim sam.

Kako si skupila snagu da se suočiš sa njim?

- Lako, meni je bio cilj da uđem i da ga pitam ono što imam da ga pitam. Sve ono što sam u tom trenutku osećala, malo je bes, zato što sam ja ostala bez ičega zbog tog čoveka, ne svojom krivicom, žrtva sam ogromne manipulacije s njegove strane, prema njegovoj porodici sam ispala čovek i samo njima neka služi na čast sve ovo što su uradili, ja ne bih mogla.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Ana i Zvezdan

Sa emotivne strane, kako se oseća žena koja je prevarena na ovakav način?

- Mogu da kažem da je to otvoreni prelom duše. Imam svog psihijatra već godinama, mentalna higijena je nešto što je jako bitno da postoji i da bude deo svakog čoveka. Zvezdan mi je branio da idem kod psihijatra, ali i te kako sam tada išla, manje više sam to radila online.

Šta se dešavalo u tvoj životu u tom trenutku preljube?

- Bila sam u stanju šoka, ali nisam mala, lupi te realnost, pa se dozoveš. Svašta mi je kroz glavu prolazilo, u januaru dobijam poziv da uđem u "Zadrugu" kada se ljubav zahuktala, tada je valjda bilo pogodno da uđem - ispričala je Ana za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nesa

03.11.2023 23:55

Glupani beogradski.