"ANĐELA VOLI MUŠKARCE, ŽENE NE": Au! Takmičarku "Elite" raskrinkala DRUGARICA - lažirala odnos sa Bojanom da bi dogurala do kraja!

Autor: M. G. / B. P. M.

Elita 8 | Farma 8

03.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku se oglasila drugarica Anđele Šparavalo, koja nam je otkrila detalje njenog paklenog plana!

"ANĐELA VOLI MUŠKARCE, ŽENE NE": Au! Takmičarku "Elite" raskrinkala DRUGARICA - lažirala odnos sa Bojanom da bi dogurala do kraja!

Foto: ST/Dragan Kadić, shutterstock

Takmičarke "Elite" Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su se posebno zbližile poslednjih nekoliko dana, a nedavno su se uselile u isti krevet. Danas je tokom emisije "Gledanje snimaka" Anđela priznala Nikoli Jovanović Predsedniku da su njih dve zajedno i da se više neće razdvajati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela otkriva Predsedniku da je sa Bojanom u vezi

Iako se Anđela potpuno prepustila ovom odnosu, dok je Bojana i dalje suzdržana, stvari su izgleda drugačije. Naime, za portal Republika oglasila se Anđelina drugarica, koja nam je otkrila detalje njenog paklenog plana, koji je skovala još pre ulaska u "Elitu".

- Anđela radi sve po scenariju MC Aleks i Matore iz pretprošle sezone. Ona nije sklona istom polu, ali je zarad priče i kadra spremna da to izgura do kraja, kako bi ostala u "igri", jer bi kao jedinka ispala davno. Pratila je odnos MC Aleks i Matore i rekla je da ukoliko uđe u "Elitu" neka slična Tomićevoj, da će uraditi isto kao MC Aleks, jer je ona od potpuno anonimne devojke daleko dogurala - ispričala nam je Anđelina drugarica, koja je želela da ostane anonimna.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Djordje

23.11.2023 18:04

Nije tacno....to hoce da se porodica Aadjelina opere..Andjela je u Arandjelovcu poznata kao biseksualka...