UČESNICE ELITE IMALE AKCIJU POD POKRIVAČEM: Anđela tražila od Bojane da joj radi OVO, ukućani zanemeli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite saznali šta se desilo ispod pokrivača između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, nastao haos u emisiji.

UČESNICE ELITE IMALE AKCIJU POD POKRIVAČEM: Anđela tražila od Bojane da joj radi OVO, ukućani zanemeli!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Sinoć su tokom emisije "Pitanja novinara" u rijalitiju "Elita 7" otkrivene šokantne istine o odnosu Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Nakon dugog spekulisnja da su u ljubavnoj vezi, Bojana i Anđela su konačno odlučile da progovore i razjasne situaciju.

U emisiji su javno raskrinkane laži i manipulacije koje su Anđela iznosila u vezi sa svojim odnosom sa Bojanom. Iako je Anđela više puta negirala da ima bilo kakva osećanja prema Bojani, Pavlovićeva je ustala i otkrila šta se zapravo dešavalo između njih dve ispod pokrivača na kauču.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Kad laže i izmišlja, imam da kažem samo jedno. Ona je ta koja je ispod pokrivača insistirala da imamo nešto, a ja sam se pomerila - rekla je Bojana.

- Stvarno sam šokirana. Ja sam bila malo u njenom krevetu, posle toga sam otišla u svoj krevet, to je to. Ne znam kako je nije sramota da govori kako sam nešto uradila - istakla je Anđela.

- Bojani verujem sve. Anđela, p***a ti materina lažljiva. Video sam vas na kauču da ste zaspale - kazao je Mića i potvrdio Bojaninu priču da su bile intimne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lela

04.11.2023 18:45

More koja elita , ovo je galerija bolestine,OLOŠA,sljama skupljenih lopatom sa svih strana kao i u zadruzi . Mrrrsss, sljamovi ogavni. Ko ovo više gleda , ne dajte na rejtingu da propadne što pre.